Buta kérdés? De ha egyszer félek!

:-)Én is ilyen"hülye"vagyok(bocsi)azonnal kétségbe tudok esni,ha másnap nem mozog és ugyanúgy azt gondolom azért volt eleven,hogy jelezzen,ilyenkor addig"idegesítem"forgolódom,bökdösöm amíg nem jelentkezik.
Jó lenne belazulni,de nehezen megy.
31h.km.

Egyáltalán nem buta a kérdésed.Én is mindig hasonló dolgokon paráztam.Nincs semmi gond,helyzetváltoztatás után pihiznek,és a hely is szűk.
Nekem is rosszul esett annak idején, hogy a számomra új és ismeretlen érzéseket hiába mondtam a dokinak, vagy a védőnőnek, és csak mosolyogtak, hogy ja első terhesség.De itt mindig aranyosak voltak és segítettek.

Nyugi, nincs baj a babáddal! Jól érzi magát, azért ficánkol annyit. Ha másnap kevesebbet mozog, az nem jelenti, hogy baj van, pihen.
Nekem is volt ilyen érzésem, félelmem és a dokim megnyugtatott, mondván: "Mi se pörgünk egész nap, pihenni is kell" Van hogy mi is egyik nap jövünk-megyünk, jól érezzük magunkat, másnap meg csak ülünk a tévé előtt, nézünk ki a fejünkből. :)
Az én babám is iszonyatosan pörgött, szülés előtt 1-2 héttel is voltak olyan "bulik", hogy csak na!
Aztán szépen, gond nélkül megszületett!
Jövőhéten lesz 6 hónapos!
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!