Buta kérdés? De ha egyszer félek!
Ilyen idős terhességnél,ez már normális,hogy mindenhol érzed.Elképzelhető,hogy ahogy jobb oldaladra fekszel,és ő ott van,emiatt átvándorol a bal feledre,és mikor átfordulsz,újra érzed :-)
ne aggódj,teljesen normális ha nem mindig ugyanúgy mozog.Hiszen mi sem vagyunk teljesen egyforma intenzitásúak nap mint nap.
Szia!
Semmi baj!!
Amit leírtál ez mind természetes jelenség. Az időjárási frontot ők is megérzik odabenn és sok minden mást is.
Örűlj neki, hogy ilyen aktív a babád az jó jel. Ne aggodj az oldal fekvés miatt sem, nekem ugyan ez volt. Én tettem a hasam alá egy kispárnát és jobb volt. Kellemes baba várást!
szia
pár nappal előttem jársz,én majd pénteken töltöm a 36 hetet.Nekem is ezek a tapasztalatok,a hétvégén 2 napig alig éreztem,majd bele zavarodtam,hogy mi lehet a baj,erre estére leesett a hó.Megérzik ők is az időváltozást,úgy mint mi.Ilyenkor már nem nagyon történhet baj,mert ha valami nem jó odabenn,akkor egyszerűen fogja magát és kibújik (na jó,ennél azért bonyolultabb) de lényeg hogy ha baj van,beindul a szülés,így védekezik.
Pihenj szépen,most már ránk fér,lassan már nagy feladat vár ránk.
amikor egyik oldalról fekszel a másikra és ott keményet érzel az a BABÁD! :) nyugi, minden rendben van veled.
2 kisfiú anyukája
Én is pár napon belul 36 hetes leszek, valamelyik nap én is aggódtam, mert alig éreztem a babám, de másnap bepotolta.Ma nem mozgott még vmi sokat, csak 1-2x éreztem, de én se vagyok ma valami fitt, ettol a hülye időtől.Nyugodj meg, minden rendben van!Mikor lesz legközelebb vmi nagyobb front?:)
35+4 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!