Bili kérdés . Ötleteket, tanácsot írnátok? Fiam 25 hónapos nem akar bilibe pisilni, néha néha ruhástól és egyszer volt hogy magától elővette a bilit és belepisilt.
WC-t próbáltad már?
Nálunk a bili nem volt szimpatikus a fiamnak, csak a wc.
Az én kisfiam májusban volt 2 éves. Anyósom már 9 hónapos korában(!) vett neki egy autós bilit, és azt hittem elájulok, amikor megláttam, hogy ráültette. Véletlenül belepisilt, anyós meg ugrándozott örömében. Nagyon mérges voltam rá. Amikor ő vigyázott rá (utólag megtudtam a kisfiam unokatesójától, hogy többször eljátszotta ezt). A következmény az lett, hogy mire kellett volna, nem volt hajlandó ráülni a bilire, csak ordított rajta. Ahogy 2 éve lett, és eljött a jó idő, csak egy kisgyatyót hagytam rajta, és az udvaron 3 nap alatt szobatiszta lett, érett volt rá, csak szegény a bilitől irtózott. Csak az udvaron volt hajlandó pisilni és kakálni. Most lesz 2.5 éves wc-be pisil és kakál. A bili nálunk nem jött be (persze ez nem biztos, hogy így alakul, ha anyós nem nyomja rá szegényt állandóan).
Szerintem is várnod kell, fogja ő jelezni amikor megérik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!