Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2,4-es AFP nem túl magas?

A 2,4-es AFP nem túl magas?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy 2,5 MoM a határ, de azért megkérdezlek Titeket is.
2008. aug. 13. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem, ha baj lenne akkor az orvosod biztos mondta volna!Nyugodj meg!Nekem 2,2 lett és minden rendben van!

23 hetes kismama

2008. aug. 13. 11:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Tulajdonképp az UH vizsgálat nem mutatott ki rendellenes dolgot, csak olyat is lehet olvasni a neten, hogy 2,0 felett már spec. vizsgálatot is végeznek néhány helyen, mert már az sem számít a legjobb eredménynek. Azért most megnyugodtam picit.

Ja! Igaz, nekem elég későn vették le a vért. A 18. hét végén.

2008. aug. 13. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha za uh sem mutatott ki rendellenességet akkor biztos minden rendben van! Nekem nem volt semmi spec. vizsgálat!Uh-on is mindent rendben találtak szépen fejlődik a pici! Hidd el ha gond lenne akkor már további vizsgálatokra küldött volna a doki!Nyugodj meg minden rendben van a baáddal!További szép babavárást kívánok neked!
2008. aug. 13. 12:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Neked is boldog babavárást!
2008. aug. 13. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
3.0 -ig normális neked tökéletes .ne félj doki biztos szolt volná há báj lenne. (bocsi áz ékezet miátt nem jo á )
2008. aug. 13. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. aug. 13. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!