Névválasztás. Szerintetek mi a megoldás?
Figyelt kérdés
A kisfiunknak próbáltunk nevet választani.Rövid kell,olyan amit nem lehet agyonbecézgetni,MAGYAR név,nem tucat,nem divat,de nem is lestrapált...Nem egyszerű! Végül döntöttünk,Zete lesz.. a rokoNYok nem voltak eldőlve tőle,de némi ízlelgetés után megszokták :) És itt jön a pofáraesés:Bár a Zétény ebből a névből eredeztethető...mégis...a Zétény szerepel a naptárban,a Zete viszont nem.De utánanéztem,és dec.23. ,épp csak nem említik.. :( Namármost én azt találtam ki,hogy ha már úgyse szerepel,akkor tartsuk febr.22.(Zétény),és legalább nem tudja le senki a karácsonnyal együtt.Háát az ötletem nem aratott osztatlan sikert..Az apuka név- és szülinapja között 2 nap van,és szerinte nem gáz az egy ajándék..meg majd tőlünk kettőt kap...stb. Szerintetek?2010. jan. 26. 13:19
21/24 anonim válasza:
tegnapelőtt 15.04 15.08. én voltam
ha nem akarsz azon bosszankodni milyen bunkók a neten lévők, olvasd el mégegyszer. és hozzáfűzésként, semmi rossz indulat nem volt bennem. talán azért írtam, hogy mindenki egyéni joga akkor tartani a neve napját amikor csak akarja.... hogy leírtam, hogy kiejtve mihez, mikhez hasonlít valószínüsítem, nem volt sértő. ha annak vetted, vettétek, elnézést. ha titeket nem bánt, engem azért kicsit.
22/24 A kérdező kommentje:
Hűű kiccccsit sok itt a félreértés. :) Én nem neked válaszoltam 17:XY-kor,hanem az előtted szólónak.Csakhogy miközben írtam,jöttek még üzenetek(tőled),és mikor elküldtem a választ,akkor láttam csak amit te írtál. Az utolsó két (reggel 9 körüli)írásom,megintcsak neki szólt ,vagyis annak aki este zárta a sort(gondolom az ő volt,ismét). És ,mint azt leírtam, senkire se haragszom aki elmondja a véleményét.Arra se akinek nem tetszik ez a név.Nekem se tetszik mind,ezért is választottunk nehezen :) És végezetül nem a név milyensége volt a kérdés,hanem a névnappal kapcsolatban próbáltam tanácsokat kapni. Azt hiszem sikerült is,és mint írtam,mindenkinek köszönöm! :)
2010. jan. 28. 18:54
23/24 anonim válasza:
oké, oké, koé!!! :)
különben tetszik a Zete, meg hasonló e-betűsek, csak a Hetesi mellett mekegne szegény, úgyhogy tudom milyen nehéz választani! nekünk is csak egy jöhetett szóba, úgyhogy nem tom mi lesz ha lesz még egy fiúnk.. :)
nincs harag! :)
hajrá febr 22!!!! :) éljen a kis Zete! :)
24/24 A kérdező kommentje:
:)
2010. jan. 30. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!