Névválasztás. Szerintetek mi a megoldás?
Szia,
az én fiamat Efraim Dominiknak hívják mindig is két nevet akartam a dominik biztos volt az Efraimot a párom választotta a beleegyezésemmel sztem szép név,na mármost a család mint nállatok nállunk sem örült a névválasztáskor de ragaszkodtunk az elveinkhez,a magyar naptárba nem szerepel de a magyar utúnévkönyvben igen tehát engedélyt sem kellett kérni ráadásul ahoz képest hogy senki nem halott rolla 1980 óta létezik,a lényeg hogy január 28.-án van a névnapja a család tudni fogja meg akivel kapcsolatban áll,a többi nem érdekel és sztem téged se,ha meg ti ugy ünneplitek majd hogy 2 ajándékot vesztek az is jó éskülön szóljatok a nagyszülöknek érvekkel hogy ezt szeretnétek idövel megszokják majd,nállunk akét név ugye elvileg 2 névnap namármost a nagyszülök kérdezték melyiket tartjuk mondták hát az Efraimot de mi külön majd a Dominikot is tartjuk,amugy sztem meg akinek van manója az ha legalább egy kicsi csokit nagykorában vagy kicsinek kis csörgöt stb kap az is ajándék.üdv egy 3 hós kicsifiú anyukája
Szia!
Ne haragudj, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de nekem ez a név nem tetszik. Én zalai vagyok, és mindig a ZTE jut róla eszembe, mert a csapatot hívják úgy hogy Zete.
Bocs még egyszer.
A névnapra visszatérve. Szerintem a névnap tartása nem úgy működik, hogy akkor tartom amikor akarom.
nem kötözködésképp.
Zete, azaz ZTE FC Zalaegerszegi Torna Egylet
Zete, azaz Székelyföldön a Felső-Nagy-Küküllő mentén a Zete tanösvény
dec 23. a névnapja de alakváltozatként a Zétény febr 22, dec 23.
szerintem a névnap tartás mindenki egyéni joga, amikor akarja.
Szerintem is akkor tartjátok a névnapját amikor akarjátok, ebbe nem szólhat bele senki!
Nekünk Zétény lesz a fiunk. :)
Nem kötözködésképpen, de köszi a felvilágosítást!
Ha nem írod le, hogy minek a rövidítése a ZTE akkor hülyén halok meg. Nem néztem vissza, de azt hiszem azt írtam, hogy úgy mondják hogy Zete.
Upsz,most visszanéztem amiket írtatok,és az utolsó azt hiszem nem nekem szánta azt,hogy köszi,hogy leírtad mit jelent stb. De szerintem aki leírta ,ő is nekem címezte, nem neki. Viszont a véleményem ugyanaz ,amit az előbb leírtam. És mindenkinek köszi a válaszokat!
Zétény anyukájának: Akkor majd "együtt" ünneplünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!