"felmérés" fiú vagy lány? Avagy, a fiúk tényleg kíméletesebbek? .
Sziasztok!
Most olvastam a neten, hogy a rosszullét meglétéből, vagy éppen a nem meglétéből elég jól lehet következtetni már az elején a baba nemére. Azért fordulok hozzátok, mert ti már tudjátok biztosra :) Tehát, ha valaki nagyon rosszullétes volt vagy éppen egyáltalán, akkor légyszi írja meg hogy milyen nemű lett a csöppsége. Minnél több visszajelzés, annál értékelhetőbb eredmény. Mindez csak a saját babóm nemének kiderítése céljából kell.
Ezen a honlapon van egy cikk amiben több jel is le van írva. Ha valakit érdekel, és van ideje, akkor ezt is "kiértékelheti".
Előre is köszi a segítséget.
További jó babázgatást!
Kislánnyal vagyok terhes. 20. hétig szinte egy folytában hánytam, édességet nem nagyon kívánok, csak nagyon ritkán.
A hasam pedig inkább fiús has! :o) Lent gömbölyödik és előre ágaskodó. Viszont a bőröm rosszabb, mint a terhesség előtt volt.
az en babam az kislany megis elege sokat hanytam,meg neha mostis szoktam.szoval ez nem a roszulletol fug,hanem notol.en nekem ez az elso babavarasom es elejetol fogva tudtam h kislany.ezt majd megerzed te is.
jo babavarast
27 hetes kismami
Köszi!
Én kislánynak érzem, de végül is mindegy. Csak egészséges legyen. Amúgy a kislánynál jellemző a hányinger. Engem mostmár nagyon gyötör. Egész nap. De megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!