Milyen lány/fiú jön be? 2011-es felmérés!? Többség dönt? :D
Felmérést szeretnék készíteni hogy többnyire milyen kinézetű lányok illetve fiúk a sláger 2011ben :D Szempontok nő: szemszín,hajszín,haj hossz, öltözködés(nőies sportosabb STB) , és amit előszőr megnézel rajta :))
Fiúk: szemszín, hajszín, haj hossz(tüsis hosszabb), öltözködés(előkelöbb sportosabb vagányabb STB) és amit előszőr megnézel egy fiún :))
Előre is köszönöm a segítségeteket. :D szeretném ha többen kitöltenétek :D
Fiú
szemszín: sötét
hajszín, hossz: sötétbarna, olyan félhosszú. Nem túl rövid, de nem is a Dzsásztin Bíbörre gondolok :P
öltözködés: elegáns (mondjuk azok az elegáns fekete kabátok... aww :P)
amit először megnézek: arca
lány vagyok, úgyh a lányokat nyilván nem olyan szemmel nézem, de kb ugyanaz, mint a fiúknál, csak a hajuk: hosszú barna hullámos. :)
fiúk
haj: világos, leginkább barnás, de szőke is lehet.
szemszín: szintén világos, vagyis kék, szürke, zöld.
haj: lehet rövid, de hosszabb is, ha divatos.
öltözködés: elegáns, kifinomult
először az arcot nézem meg, a kedvesség, udvariasság, lágyság mennyire tükröződik rajta.
-------------------------------------------------------------------
lány vagyok, a fiúk tetszenek, de azért leírom, milyen lányt látok igazán szépnek, vonzónak.
lányok
haj: a feketén és a vörösön kívül bármilyen színű lehet, legszebb, ha hosszú, hullámos.
szem: ua., mint a fiúknál
öltözködés: nőies, szexis
szeritem a nőknek a hajukra kell nagyon ügyelni, és az alakjukra, valamint, hogy ne vágjanak búval bélelt képet.
Lány:
szemszín mindegy, haja fekete szőke vagy barna,hajhossz minimum vállig érő, öltözködése csőgatya, "pics@nadrág", valami ezekhez passzoló felső és legyen a lány vékony.
És amit először megnézek az az arc.
fiú
szemszín: sötétbarna
hajszín: fekete, vagy minél sötétebb barna, annál jobb :)
hajhossz: tüsis, vagy nagyon max 10 cm-es
öltözködés: sportos
amit először megnézek egy fiún: az egész kisugárzása, egyébként először az arca az ami számít.. nekem. :)
17L
Fiúk:
Szemszín: mindegy
Hajszín: ez is
Hajhossz: Hosszú, de mégcsak véletlen sem az a bilifejű stílus, amit Justin Bieber félék viselnek. NE vasalja a haját, borzalmas.
Hogy értsd:
Ha meg nem hosszú, akkor normálisan levágott, nem kell bele melír, tck-ra vágott haj...
Öltözködés:
Legyen igényes, alkalomhoz illően fel tudjon öltözni. Kerülje a csőgatyákat/trottyos gatyákat, a magasszárú cipő-borzalmakat. Ne viseljen fülbevalót, napszemüveget meg csak azért hordjon, hogy ne bántsa a szemét a nap, ne azért, emrt akkor milyen mené és még a buszon sem veszi le.
Egyéb: ne fesse magát, ne járjon szoliba.
Amit először megnézek, az a haj és a magasság ( :D ), utána a szemek.
Bocsi a kisregényért.
" napszemüveget meg csak azért hordjon, hogy ne bántsa a szemét a nap, ne azért, emrt akkor milyen mené és még a buszon sem veszi le. "
Nos, ezt nem értem ... Miért baj, ha a buszon nem veszem le a napszemüveget ? Én általában nem veszem le buszon sem, mert elég érzékeny a szemem és könnyezik meg nem tudom kinyitni rendesen . Persze, ha beszélek valakivel és számomra elviselhető a napsütés, akkor leveszem .
szemszín: mindegy, csak ne barna legyen
haj: mindenképp jó hosszú, szín teljesen mindegy, extrém is lehet:), raszta is ok.
öltözködés: metál, goth főleg, de bármiféle nem hétköznapi stílus lehet, sportos öltözetű ne legyen, vagány, elegáns, extrém, bármi lehet, csak NE legyen divatos, legyen egyénisége!
először... a szemét, aztán a szép haját, majd úgy egészben az alakját ilyesmi :) 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!