Milyen lány/fiú jön be? 2011-es felmérés!? Többség dönt? :D
Felmérést szeretnék készíteni hogy többnyire milyen kinézetű lányok illetve fiúk a sláger 2011ben :D Szempontok nő: szemszín,hajszín,haj hossz, öltözködés(nőies sportosabb STB) , és amit előszőr megnézel rajta :))
Fiúk: szemszín, hajszín, haj hossz(tüsis hosszabb), öltözködés(előkelöbb sportosabb vagányabb STB) és amit előszőr megnézel egy fiún :))
Előre is köszönöm a segítségeteket. :D szeretném ha többen kitöltenétek :D
Kedves Hol? !
Én meg nem értem az értetlenkedésed. Írtad, hogy érzékeny a szemed, akkor mi a probléma ? Én azokról beszéltem, akik menőségből hordják, és akkor faszagyerekek lesznek. Zárt területen nincs értelme hordani, csak ha van rá ok. Neked van.
Akinek nem inge...
szerintem azért látszik az olyan emberek "stílusán" :)
Na meg abból, hogy az emberek 90%-ának szerencsére nincs ilyen jellegű problémája, legalábbis én pl. egyet sem ismerek.
Jól van, értem én.
Csak tisztázni akartam a dolgokat:D
fiú:
szemszín:barna vagy zöld
hajszín:barna vagy fekete
hajhossz:vagy ilyen rövid tüsis vagy hosszú(nem dzsásztínbíbőr:)
stílus:vagány, bejönnek a rocker, metálos srácok szval akik olyan zenét hallgatnak mint én:D
18/L
Fiú:
A fiúm az álmom, leírom:
Aranybarna szem, barna, kb.3cms haj, vagány öltözködés, és legelőször a helyes arcot látom meg:)
13L
fiú:
szemszín: barna
haj: mindegy csak ne vörös legyen,félhosszú haj
öltözködése legyen vagány
és amit először megnézek egy fiún az az összkép,utána pedig az ajkait,imádom a szép ajkakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!