Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, hőemelkedésem...

Terhes vagyok, hőemelkedésem van, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Tizenéve nem volt lázam vagy hőemelkedésem. Most 37,3, de érzem, megy fölfelé. Többen betegek az ismerőseim és családtagjaim közül, de én nemigen mozdulok ki, mert veszélyeztetett terhesként itthon fekszem. A sógornőm is beteg, a férjem járt nála tegnap, bár csak amíg beadta az ajtón a vásároltakat.

Igaz, ma pont voltam bent vizsgálaton a kórházban. Hogy akadályozzam meg, hogy följebb menjen? Mintha az ízületeim is fájnának, meg a fejem.

Mi a jobb, ha hagyom följebb menni, vagy ha az elején megpróbálom megfékezni?

13+5 km

2014. okt. 28. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Panadolt lehet terhesen is szedni. Vegyél be nyugodtan egyet a láz nagyobb gondot okozhat.
2014. okt. 28. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
37,3 még nem gond.Nekem alapból ennyi volt a terhesség elején :) Ha 37,5-től feljebb menne (igaz csak 38-tól ajánlják a csillapítást,de terhesen inkább ne menjen feljebb szerintem) akkor vegyél be Panadolt (a kéket).Ha ez nem viszi le akkor 1 szem Algopirin.
2014. okt. 28. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Paracetamolt vehetsz be terhesen, de dsak 38 felett. Ha jobban leszel menj el influenza elleni védöoltásra hogy legalâbb az miatt he kelljen aggódni...
2014. okt. 28. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is valamelyik nap lett hőemelkedésem:( Soha előtte nem volt lázam,most meg... ( 37.7)

Én paracetamol tartalmú gyógyszert vettem be, egész pontosan Rubophen-t,ez láz és fájdalomcsillapító.

Ennek a gyógyszernek köszönhetem,hogy kb másfél nap után már semmi bajom nincsen:)

33+3 hkm

2014. okt. 29. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, 3/4 óra alatt fölment tegnap 37,8-ra, bedobtam 2 Panadolt, levitte. Éjjel 3-ra fölment 38-ra, megint 2 Panadol, és most jó.
2014. okt. 29. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
De miért vettél be rögtön 2-t?
2014. okt. 29. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert annyit lehet.
2014. okt. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!