Fogadott orvosomnak, mikor kezdjek fizetni, most leszek 9 hetes és akkor megyek hozzá ultrahangra, akkor adjak neki pénzt vagy, a 12 hetes ultrahang vizsgálatnál?
A végén. Előre fizetett munka ritkán jó.
Általános tapasztalatom az egészségügyben, hogy a nagyon pénzcentrikus orvosok szakmailag kevésbé lelkiismeretesek.
Volt már nem nőgyógyászati jellegű mellkasi műtétem. A sebésznek a hivatalos árlista alapján (magánrendelés) megadott árat kifizettem, kaptam számlát (!!) és végtelen számú konzultáció ingyenes. Tökéletes munkát végzett.
A nődokimhoz is magánrendelésre járok, a látogatások alkalmával szintén a kifüggesztett árlista alapján fizetek, kapok számlát. Amikor kértem, hogy ő vezesse majd a szülést és a költségről érdeklődtem, annyit mondott, hogy "ezzel most ne foglalkozzon, legyünk először túl rajta és legyen minden rendben Önnel és a babával". Tehát nincs tarifája, elégedettségi alapon utólag lehet fizetni.
Most, a végefelé már sokszor a kórházba hív be, ott konzultációért pénzt se fogad el.
Szóval azt javaslom, hogy utólag, az elvégzett munka alapján fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!