17 hetes terhes vagyok. Lehet gond belőle, hogy kisebb mint kellene? Bővebben lent.
Down szürésed volt? Ha ott minden rendben volt, akkor ne aggodj! Az enyének meg mindig 2 héttel hosszabb a combcsontja. Hosszucombu kiscsaj lesz!
Egyébként ez ettól is függ, hogy ti milyen magassak vagytok. Ha alacsonyak vagytok ne várjatok egy hosszú babát! Meg ezek az értékek amiket a dokik mérnek csak tájékoztató jellegűek.
A másik baba korának megfelelő, tehát 17 hetes, de ez a baba le van maradva.
Én 156 cm, férjem 198 cm magas.
Down szűrésem volt, az negatív lett, az AFP-re még várunk...
Igen, ikrek... De nem lombikkal sikerültek, hanem peteérést segítő injekcióval.
Én tudom a fogantatás pontos dátumát, tehát ha elvileg szept.26.-án menziztem utoljára és október 10.-én fogantak, akkor belefér a két hét?
Tényleg rövid a combcsontja, annak megfelel a 15 hetes kor, de amúgy minden más rendben van. Miliméterekkel van csak lemaradva a másiktól.
A két baba combcsontja között is "csak" 0.6 mm van. Ez még azért normális?
szia!
ne kövezzetek meg, ha nem jól tudom, de ikreknél én úgy hallottam, hogy előfordul olyan, hogy az egyik nagyobb! vagy nem így van?:)
vagy lehet hogy egyik baba rád, a másik a párodra üt!:))))
de mérési hiba is lehet!!! az én babámat mindig kisebbnek mérték aztán végül kiderült,h teljesen megfelelő a korának:)
sok örömet és boldog babavárást!
25 h km
Legyen igazatok!
Igen, az ikreknél az egyik baba mindig kisebb, de azért az ember megijed, hogy baj lehet. Ténylég kisebb volt a kisebb baba combcsontja, látni lehetett a különbséget. Persze, hogy az ember nem szeretné, ha beteg babája születne.
2 hét múlva kell visszamennem kontrollra, meg gondolom akkor csinálja a 18 hetes Uh-ot is. Remélem addig utoléri magát.
2 hetente járunk Uh-ra, és két héttel ezelött sokkal kisebb volt a kisebb baba, most végülis utolérte a tesót, csak ez a combcsont aggaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!