Két hete késik a mensim ez elvileg a hatodik hetem, és péntek estére kértem időpontot dokihoz. Szerintetek nem lesz belőle gond? Sokféle álláspontot hallani.
Én is voltam már korán, nem is volt szívhang, hetente visszajártam UH-ra, amíg nem lett.
A vitaminokat elkezdheted szedni, az már most fontos, elsősorban a folsav.
Én már az 5. héten voltam, mivel szerettem volna tudni, hogy jó helyen van-e a baba.Láttam őt, egy édes kis fekete pöttyöt.:)
Persze ilyenkor még nincs szivhang, de nekem megnyugtató érzés volt.
Menj csak nyugodtan a dokihoz, én is mentem, amint pozítív lett a teszt. Valószínű, hogy nem lesz még szívhang, de már lesz petezsák. Utána majd mész még, 7. héttől, ha minden rendben van, úgyis lesz szívhang is.
Minden jót!
(29 hetes mami)
Szia!
Megcsináltam a tesztet egy vasárnapi nap. Hétfőn a dokinál voltam már. Kis pötty volt még. "gesztációs gyűrűnek írta" Még csak 5. hétes is alig voltam. De jó helyen volt és rendesen tapadt. Arra jó hogy megnyugszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!