Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek most gyermeke van vagy...

Akinek most gyermeke van vagy terhess, az most szeretett volna kisbabát vagy később?

Figyelt kérdés
Ki akar gyereket,de nem jön össze?

2014. okt. 26. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mi 2,5évig próbálkoztunk, én örültem volna ha előbb összejön, mert már mindent beképzeltem magamnak :) de a párom számára teljesen jó időben jött :) de így is úgy is nagyon örülünk a fiúnknak, a következőt 3-4év körkülönbséggel szeretném, a férjem max 2, majd meglátjuk hogy alakul, én csak a kezdetleges nehézségektől félek kis korkülönbség esetén.
2014. okt. 27. 08:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi tavaly augusztus óta próbálkozunk, nagyon örülnék ha kiderülne, hogy terhes vagyok. Mára nem várom
2014. okt. 27. 08:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem fontos volt, hogy férjnél legyek, és hogy legyen több év munkaviszonyom és fogalmam az életről. Meg még egy elég buta kikötésem volt magammal szemben, hogy újra 56 kiló legyek, mint 17 évesen, mert mindenki azzal riogatott, hogy kövér maradok szülés után. :D Persze mára már tudom, hogy nem így van, és ember függő. Na mindez sikerült, majd 8 év párkapcsolat(amiből 1 év házasság) után született meg kisfiúnk. Szóval mi terveztük. :)
2014. okt. 27. 09:52
 14/20 A kérdező kommentje:

5-ös nagyon sajnálom.

Kár hogy nem elöbb jött rá,hogy ő nem akar,de azért gratulálok és sok kitartást.

6-os:örülök,hogy sikerült is.Neked is gratulálok.

7-es:A becsúszott baba sem rossz,ugyan olyan mint a tervezett csak egy kicsit megváltoztatja az életedet.

Juj biztos tündérkék.Legalább van egy kis év is közöttük.

8-as:Mi lesz a neve?

Most én is ugyan itt tartok,a párom nem szeretne még,de én igen.

Akkor nemsokára itt a baba :)Nagyon nagyon gratulálok.

9-es:Lehet,hogy nem tervezted,de biztosan örültél neki.

Elhiszem biztos ők is nagyon aranyosak.Gratulálok neked is.

10-es:Hát persze,de hidd el,mert egy tündérke van a hasadban :)

És kislány kisfiú?

2014. okt. 27. 13:30
 15/20 A kérdező kommentje:

11-es:Hát igen aki szeretne,de nem jön össze az mindent beképzel,sajnos ez rossz a nőknél.

Én is voltam már így,sajnos az első baba el is ment.

A férfiaknak mindig később jobb.

Ha kis korkülönbség van az nem a legjobb,ismerősömnek van egy kislánya,szerdán lesz 1 éves,de közben terhes lett a következő gyermekkel,aki 3-4 hetes lehet most.

Alig bírja,kikészült idegileg.Viszont a másik ismerősömnek,2 gyermeke van az egyik 2 a másik 5 éves,és nagyon jól elvannak.Lehet hogy valaki bírja valaki nem.Gratulálok neked is!

12-es:oh az már hosszú ideje,elis hiszem hogy szeretnél már tehes lenni.Sok szerencsét neked,néha írjál akkor,hogy mivan veled!:)

Nekem okt elején megvolt,de 2 héttel ezelött a párommal együtt voltunk,valahogy sikerült egy picit becsúsznia.

Mostanában nagyon szúrt a petefészkem,hányingerem van.

Jövőhónap elejét megkell várnom hogy megjön-e vagy nem.

Nagyon remélem hogy babás vagyok.

Persze ez természetes,hogy vannak kikötések elötte,hát annyira visszafogyni nem lehet,ez alkattól függ.

Neked is nagyon gratulálok,mindezekért!:)

És kinek mi lett/lesz a neve?

Hogy érzitek magatokat?

2014. okt. 27. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
11es vagyok :) így van pont emiatt szeretnék 3-4év korkülönbséget :)de a férjem jóval idősebb nálam tehát az ő szempontjából a 3-4 év 'kihagyás" talán picit sok lenne, de majd meglátjuk hogy ezzel az egy kisfiúval hosszabb távon hogy boldogulunk, azt majd meglátom.
2014. okt. 27. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Ádám vagy Ábel lesz a neve. Tudom milyen rossz érzés amikor te már vágysz a babazasra, de még várni kell és várni kell. Tudom hogy jobb igy utolag, hogy nem lett gyerekem a volt paromtol, mert akkor most a gyereknek lenne rossz, hogy mi szétmentünk. De ettől függetlenül még nagyon vágytam a gyerekre és egyrészről mégis bánt hogy ilyen későn szülők. És mivel a paromnak van két lánya, igy a gyerektartas, ötös gyerek egyéb költségek...stb miatt nem is lesz több közös gyerek. Vagyis nekem csak egy sajátom lesz 😞 nehéz ezt feldolgoznom. Bánt nagyon.
2014. okt. 27. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:
*ötös helyett közös akart lenni
2014. okt. 27. 21:27
 19/20 A kérdező kommentje:

Hat igen ezert jo ha van kozottuk kor kulonbseg.

8as ezek is szep nevek:)

Hat igen szomoru hogy ez miatt neked mar nem lehet tobb hacsak be nem vallal egy utolsot,vegulis ez vele jar.

2014. okt. 27. 21:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Es te majd beleorulsz,mert neked nem lehet,es mast se latsz az utcan csak a babakocsikat,babakat,hogy milyen boldogok es boldogan meselnek hogy mivan veluk.

Es ha korulotted mar mindenkinek van gyereke az meg rosszabb.

2014. okt. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!