Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek Bercel a gyermeke? Hogy viszonyul a környezet a névhez?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ennél jobb név nem jut eszedbe? Ez felénk vezetéknév.
2014. szept. 23. 09:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Merre van a felétek?
2014. szept. 23. 09:22
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Ez felénk is vezetéknév!

BAZ megye

2014. szept. 23. 09:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Itt Szabolcsban a Tamás, Máté, Rózsa ami vezetéknév is.
2014. szept. 23. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, nálunk esélyes volt, de a férjemnek a Bence jobban tetszett.
2014. szept. 23. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyen nevű kisfiút és ő ráadásul Bercelen is lakik :)
2014. szept. 23. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Felnőttet ismerek, szerintem szép név. Nálam is esélyes lett volna, férjem leszavazta.

Szerintem egy csomó olyan név van, ami vezetéknév is, én ez alapján nem zárnám ki.

2014. szept. 23. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedvenc fiúnevem, sajna nálunk nem jöhetett számításba a hasonló hangzású családnév miatt. Személyesen két Bercelt ismerek(6 és 1,5 évesek), amennyire én tudom, semmi gondjuk nem adódott a nevük miatt.

Igazándiból bárkit lehet csúfolni, ha nem a neve miatt ,akkor azért, mert szőke/barna/szemüveges/nemszevüges stb. Aki áldozattípus, azt úgyis perifériára szorítják, megalázzák stb, a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, de ennek vajmi kevés köze van az illető nevéhez. Ha nektek tetszik és illik a családnévhez, akkor hajrá, szerintem jól becézhető, de felnőttként is vállalható név, külföldön is könnyen kimondható ami ma már szintén szempont lehet valamennyire.

2014. szept. 23. 10:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem maradni fog a név, férjemnek sincs ellene kifogása, a vezetéknévvel is jól hangzik. A nagyszülőknek furcsa, majd megszokják! :)
2014. szept. 23. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
imádom ezt a nevet,ráadásul nagyon ment volna a vezetéknévhez,de Apának nem tetszett,no meg kislány lesz a második is :)
2014. szept. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!