Van itt olyan anyuka, akinek Bercel a gyermeke? Hogy viszonyul a környezet a névhez?
Ez felénk is vezetéknév!
BAZ megye
Felnőttet ismerek, szerintem szép név. Nálam is esélyes lett volna, férjem leszavazta.
Szerintem egy csomó olyan név van, ami vezetéknév is, én ez alapján nem zárnám ki.
Kedvenc fiúnevem, sajna nálunk nem jöhetett számításba a hasonló hangzású családnév miatt. Személyesen két Bercelt ismerek(6 és 1,5 évesek), amennyire én tudom, semmi gondjuk nem adódott a nevük miatt.
Igazándiból bárkit lehet csúfolni, ha nem a neve miatt ,akkor azért, mert szőke/barna/szemüveges/nemszevüges stb. Aki áldozattípus, azt úgyis perifériára szorítják, megalázzák stb, a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, de ennek vajmi kevés köze van az illető nevéhez. Ha nektek tetszik és illik a családnévhez, akkor hajrá, szerintem jól becézhető, de felnőttként is vállalható név, külföldön is könnyen kimondható ami ma már szintén szempont lehet valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!