0,41 lett az afp. Másnak is lett ilyen alacsony értéke? egészséges gyermeke született?
Szia nyugodj meg a francba ebbe az elavult vizsgálatba!!
Más országban már nem is alkalmazzák ,mert pont ezért a te esetedben is fals eredményt ad!!
Nekem is ilyen volt majd 5 nap múlva már normális volt!!!
Mert nem mindegy mikor veszik le mivel ,nem tudhatják pontossan mikor vagy a 16. héten igy nem kapunk mindig jó eredményt!!
Pár hét múlva nekem is mennem kell ,hát nem szívesen !!Remélem kicsit sikerült megnyugtatnom!!
Ja és igen Egészséges gyönyörű lánykánk született!!!
38. hét végére 3600 gr-mal
Nekem 0.40 lett. Aggódtam is egy kicsit mert nagyon alacsony, de a dokim megnyugtatott, mivel a kombinált tesztem meg nagyon jó lett: 1:3900-hez és a tarkóredő 1,3.
Hiába volt ráírva a papíromra, hogy új vérvétel javasolt, nem mentem el. A 18. heti genetikán is minden rendben volt, most már 21 hetes vagyok a 3. babával. Tényleg egy elavult, szar vizsgálat.
3-as vagyok
Én 39 éves vagyok, nem aggódom mert szar egy vizsgálat és minden más eredményem nagyon jó. Most voltunk 4D-n és ott is minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!