Volt már valaki ilyen helyzetben akinek már van gyermeke?
Figyelt kérdés
Holnap be kellene feküdnöm a kórházba nst miatt mert jön a hosszú hétvége és nem tudják hogy lesz e az 5 napban nst de az a helyzet hogy van egy pici lányom akit nem tudok hova rakni mert ha apa most eljön szabira akkor ha megcsászároznak kb 1,5 hét múlva nem fogják elengedni vagy most vagy akkor.Ha az orvosommal beszélek hogy vegyenek fel az osztályra de saját felelősségemre hazajövök és bejárok mindennap nst re ezt szerintetek megengedi majd.Nst-im eddig teljesen jók csak a lepény öreg.2014. ápr. 29. 13:45
1/4 anonim válasza:
Ne vetesd fel magad osztályra, mert ha saját felelősségre távozol azt nem szeretik. Elmondod a dokinak, hogy mi a helyzet és közlöd, hogy mindennap bemész a kórházba, de nem tudsz bent is maradni.
2/4 Vilcsianyuja válasza:
Biztosan meg lehet beszélni, hogy felvesznek, de nem alszol ott. Hallgatólagosan az orvos beleegyezésével, de nem az orvos akarata ellen "saját felelősségre". Ezt még szeretik is a kórházak, mert megkapják utánad a napidíjat, a személyzetet viszont nem kötöd le, csak a vizsgálat idejére. A mi kórházunkban mondjuk, mikor nekem 2 naponta kellett bejárnom, csak becsöngettem az ügyeletre, feltereltek egy szabad nst-géphez a szülőszobára, megcsinálták és hazajöhettem. Semmi bentfekvés.
3/4 anonim válasza:
Én egyébként is bent feküdtem, amikor egy hétvégére hazaküldtek úgy, hogy NST-re viszont be kellett menni. Viszont aláíratták a "saját felelősségre" papírt is (pedig nem az én ötletem volt). Úgyhogy biztos lehet ilyet.
4/4 anonim válasza:
Azt tudd, hogy ha hivatalosan bent fekszel, de mégis otthon vagy, nem hívhatsz mentőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!