Számíthatok jó afp eredményre így? Volt valaki hasonló helyzetben?
Hétfőn leszek kereken 15hetes utolsó mensi szerint ,de az ultrahang szerint 16hetes leszek akkor,mert egy héttel nagyobb a baba.
Milyen eredményre számítsak?
Hasonló tapasztalatok?
Jó eredményt kaptatok?
Ne foglalkozz az AFP eredménnyel. Tök elavult, pontatlan és felesleges - a mai ultrahang készülékekkel sokkal pontosabban látják ha probléma van. Számtalan eset van, itt a gyakorin is, hogy rossz az eredmény, aztán két hét múlva az uh-on kiderül, hogy semmi baj.
Én pl el sem mentem AFP vizsgálatra most a harmadik babával. Aztán két héttel később, a 18. héten mentem az sztk-ba vizsgálatra, na ott kiverte az ügyeletes doki a balhét, hogy mit képzelek, aztán majd jól beperelem őket, ha beteg lesz a baba (tessék????). Kinyomtatott egy nyilatkozatot, hogy elutasítottam a vizsgálatot, és felküldött vele az AFP-s doktornőhöz, hogy írassam alá vele és én is írjam alá, ezzel védve saját magukat. Na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!