Nem a ruha miatt néztek meg, illetve mégis. Sok emberben egy terhes nő azt sugallja, hogy elhízott, nyafogós, csak a terhességről, babáról beszélő, hatalmas, bő cuccokban járó valakiről van szó. Ezzel ellentétben gyönyőrű alakod van, szuper rucid, tehát megcáfoltad azt, amit ők vártak. Remélem érted.
Én egyszer megkérdeztem nagy pocakkal egy pasit, mit néz, és a fent leírt választ kaptam. Én is csinosan öltöztem, smink, haj, körömlakk, engem is ezért bámultak meg.
Boldog babavárást!
Jó alakod van, de ez az összeállítás nem kifinomult. Kicsit olyan bazárira, ordenáréra sikerült, pedig tényleg csinos vagy.
Sok, hogy élénk színű a ruha, de még fényes is, a harisnya sem testszínű hanem fekete, pluszban mintás is, a csizma oké, de az is fényes...
Köszönöm! :)
Igazság szerint nem terveztem lemenni erre a záró vacsira,de a férjem meggyőzött,hogy legalább egy kis időre menjek le vele.Szóval csak próbáltam csinin felöltözni,de úgy látszik van még mit gyakorolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!