1/18 anonim válasza:
ALkalomra igen, hétköznapra én nem venném fel.
2/18 anonim válasza:
Szerintem igen.én egy dlgot nem bírok,ha kilóg a hasa valakinek..
3/18 anonim válasza:
Persze, csak nem ebben a hidegben, mert abból baj is lehet.
4/18 anonim válasza:
A cipo nem passzol de csinos és szép a kismama jó a ruha , mehet!
5/18 anonim válasza:
Csinos, bár én nem venném fel.Engem zavar, ha rám tapad a ruha és kiadja a hasam.
6/18 anonim válasza:
Persze. Nekem mondjuk a mintás harisnya "sok" ehhez a ruhához, de ez stílusfüggő.
7/18 anonim válasza:
Persze, mehet így egy kismama is. Kismamaságtól függetlenül nekem nem tetszik, de ez ízlés kérdése.
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A férjemet kisértem el egy konferenciára,(5*-os szálloda és borzasztó meleg van bent)és ma este volt a záró vacsora.Oda öltöztem fel így.Csak sokan megbámultak és lehet azért,mert túl sok volt a ruha és nem illene így felöltözni?!Ezen gondolkoztam el.Azért is kérdeztem meg itt.
2014. okt. 26. 21:04
9/18 Julie S válasza:
Szerintem csini es tok rendben van.
10/18 anonim válasza:
lehet csak nekem más az ízlésem a válaszolókhoz képest
de a piros-fekete színválasztás már eleve netzes..
de pluszba még "cirádás" is a harisnya
a képen levő bokacsizmát, hát én már nem is említem..
amúgy csak vissza kellett volna nézni, hogy ők mibe vannak, mert ki tudja, lehet beillettél a körbe és te voltál a legszebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!