Szerintetek milyen fiú név illik a Kiss névhez? 29hetes kismama vagyok és még semmi ötletem nincs. Még nem találtam meg azt, ami igazán tetszene. Várom az ötleteket.
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 11:32
1/11 anonim válasza:
Bármilyen:)Nekem is az a vezetéknevem egyébként...
2/11 anonim válasza:
Szia!
Az egyik ismerősöm vezetékneve is Kiss, a fiát Kiss Örs Máténak hívják.
Nekem a Dániel tetszik mint fiúnév (az első babánk, ha fiúnak születik biztos ezt a nevet kapja, de lány lett, Zsófia. Most ismét 6 hetes pocis vagyok :)), de ez nem nagyon illik a Kiss vezetéknévhez, szerintem.
3/11 anonim válasza:
Kiss Nándor,Levente,Balázs,Barnabás,Benedek,Roland,Tamás,Manó(ez mókás)
5/11 anonim válasza:
Nekem is a Dániel jutott az eszembe, ahogy elolvastam a kérdésedet:)
6/11 anonim válasza:
Kiss Krisztián,Ábel,Roland,Attila,Benedek,Zoltán
7/11 anonim válasza:
Túl rövidet nem választanék, mert a Kiss vezetésnév is rövid. S, Z, Zs, Cs kezdőbetűset sem választék, hogy ne legyen nyelvtörő.
Pl: Levente, Barnabás, Dominik, Flórián, Olivér, Arnold, Bálint, Dániel
9/11 anonim válasza:
Armand, Artúr, Ágoston, Ármin, Aurélián - szerintem ezek illenek a "Kiss" vezetéknévhez.
10/11 anonim válasza:
Kiss Attila, Csongor, Levente, Barnabás, Krisztián, bármi jó hozzá szinte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!