Mennyire illik egy kismama a discoba?
Jó tudom,a nagy könyv szerint egyáltalán nem. De az a helyzet hogy egy jó barátnőm ma ünnepli a szülinapját és engem is meghívtak rá. Az igazság hogy mióta tudom hogy babát várok nem voltam sehol és általában már 9 kor alszom. De most lenne kedvem, meg rám is férne egy kis kiruccanás. És még a pocim se akkora hogy kinézzenek a tömegből. De ha belegondolok egyből bűntudatom lesz. Szerintetek nagy bűn lenne vagy most 2 évre legalább zárjak ki minden ilyen dolgot az életemből. Tudom az lenne a helyes. Mindenképpen vigyáznék magamra, meg tudom hogy a barátaim is ezt tennék.
13+3 hetes kismami
15 hetesen voltam egy buliban.(disco féle)
A füstöt aránylag el tudtam kerülni, mert volt olyan helyiség, ahova ki lehetett menni. A hasamra nagyon vigyáztam, félig mindig előtte tartottam a kezem, és ha emberek között mentem, akkor teljesen elétettem.
Én azt gondolom, saját tapasztalatból kiindulva, hogy egy egy ilyen este bőven belefér, normális keretek között, akiet persze biztosan be is tartasz.
Én jól éreztem magam azon a bulin és azóta is jól vagyok, 35 hetesen.
Szép terhességet kívánok és jó szórakozást, ha elmész!
Szia!
Ha elmész nagyon vigyázz, nehogy megüssék a pocakod.
Én általában kávézóba szoktam járni tárgyalásokra, hogy mégse iroda legyen, inkább oda hívnak minket, sajnos itt nincs olyan hely, ami cigimentes lenne, nekem mindig bűntudatom van, ha belegondolok, milyen rossz lehet szegény kicsikémnek, hogy aszalódunk a cigifüstben.
Szerintem is nyugodtan elmehetsz,persze normális keretek között!Igazuk van az előttem szólóknak,pocidra nagyon vigyázz!
Ja,és nem utolsó sorban még most menjél el bulizni amíg lehet,mert 15-16 hetesen már a pici is hallani fog,és nem hiszem hogy tetszene neki a disco zene! :)
Jó bulizást!
15 hetes km.
Egy alkalommal nyugodtan elmehetsz, miert ne? En osztalytalalkozon voltam nagy pocakkal, utana a csajok meg hivtak a disco-s buliba, nem engedtek volna hazamenni.
Nyilvan nincs ebbol rendszer csinalva, de egy alkalommal egy meghivasra szerintem igenis illik elmenni!:)
Amugy elmentel?
nekem is ez volt a dillemmám, aztán 26 hetesen mivel megígértem barátnőmnek bevállaltam ez nőnapkor volt 27. hetesen. hát megmondom őszinén ott voltunk kemény másfél órát:) mindig majd megvesztem egy kis kimozdulásért mikor mesélte barátnpm, hogy elment még irigykedtem is egy kicsit :(. aztán azt mondtam jó rendben van ezt most bevállalom.
az eredmény tiszta hülyén éreztem magam, a felső lifegett össze-vissza a pocakomnál:) úgy éreztem mindenki engem bámul, ami persze nem volt igaz.- szóval tanulság: egy bevállalást megér aztán rádöbbensz, hogy már nem igazán vagy oda való. legalábbis egy ideig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!