A lányok nyugodtabbak a pocakban valóban?
Nem tudom, mennyire virgoncak a lányok, de a fiam a vége felé alig mozgott, naponta talán egyszer éreztem ebéd után és két-háromszor csuklott/nap. Persze, olyan is volt, hogy egyik nap semmi, utána 2 napig jobban.
Ő idekint is ilyen, alszik sokat, délután éberebb és gyakran csuklik.
Az első gyerekem alig mocorgott.
A másodikat most várom, hát éjfél körül indul be a buli, 33heted vagyok és nem nagyon alszom.
Mindkettő kislány.
Szerintem ebből sem lehet következtetni, akárcsak a pocakformából.
Mindkettőt fiúnak mondták az alapján.
Most várom második lányom. Terhességi tünetekben, hízásban, baba aktivitásban homlokegyenest ellentétek:D
Elsővel semmi terhességi tünetem nem volt, elhíztam, mint a disznó, és napi egyszer rúgott egyet-tényleg. Másodikkal az összes szóba jöhető tünetem megvan még mindig, sokkal kevesebbet híztam eddig-remélem most már megúszom, és egész nap rúgdos. 30+4hkm
Fiam nincs, szóval csak ők vannak/lesznek ketten.
22 hetes vagyok, szintén kislànnyal.:-)
Nekem eddig nagyon aktív volt, most 2 napja sokkal kevesebbet mozog. Szerintem ez normális.:-)
első babám kisfiú, végig nagyon aktív volt, a nap minden szakában éreztem őt mocorogni, de legszivesebben este indult be, amikor már efeküdtem aludni.
Most kislányt várok, pont olyan aktív mint a kisfiam volt. Imád este még egy utosó nagy hancúrt rendezni, amikor lefekszem. Reggel együtt ébredünk és minden kaja után jelzi, hogy köszöni ő is jóllakott. :)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!