A showborderek valóban nyugodtabbak?
Mi azt a kölyköt hoztuk el hasonlóan pörgős fajtából, amelyik elaludt, amikor a tenyésztőnél voltunk:)
Most sincs rá panasz, elég nyugis, pedig sajnos nincs mindig meg a elegendő napi mozgás (ez csak rövidtávon van így)
általánosságban igen, de ez egyedfüggő is, van halálnyugis munkaborder és folyamatosan pörgő show... nevelés kérdése is. a céljaidat nézd a kutyával, hobbira nem feltétlenül kell neked egy munka, de ha komolyabban akarsz sportolni, dolgozni és úgy érzed, meg tudsz vele birkózni, akkor hajrá.
nekem showborderem van, első kutya, lakásban, nem akartam munkát, bármennyire is vonzanak. a másodikat sem tervezem tiszta munkavonalúnak(tiszta isds kutyám nekem valszeg sosem lesz, mondjuk nem is vonzanak), egy kevert, de inkább sportos vonalat kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!