Valóban segitünk nekik ezzel?
valóban, sajnos:(
Tudom, mert lassan nekünk is érik ugyanez a helyzet, 14 éves belgajuhász lányka, picit süket, vak, a lábaival van valami, amit az orvosok sem tudnak pontosan mi, a lényeg, hogy olyan, mintha nem lennének stabilak, nem érzi őket, sokszor elesik, popsira eszik, hasra esik, főleg, hogy nem tágít a régi helyéről, ami a lépcső tetején van:S emellett a légzése is nagyon-nagyon nehézkes...úgyhogy lassan nekünk is meg kell hoznunk ezt a döntést...
tudom, hogy nehéz, de legyél vele az utolsó pillanatig...nagyon fog fájni, de a végén jobban fogod magad érezni...
kitartás!
őszinte részvétem:S ez az, amitől rettegek, hogy nekem kell csinálnom, mert tudom hol van a kedvenc helye, egy tuja alatt, és biztosan oda temetném...csak a miénk nagytestű és rettegnék, hogy a kisebb kiássa...erről kérdezgetni az embereket, hogy hogyan kéne, miként kéne, hogyan szokták, meg végtelenül morbid dolog.
És igen...a szociális temetést bele lehet végülis keverni, mert valahol ez is az...egyébként az altatás, hamvasztás kb 25 000 ft kutyusnál, amit nem biztos, hogy mindenki megengedhet magának...úgyhogy végülis egy kaptafára megy a kettő ilyen szempontból:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!