Valóban pici a babám?
36+5hetes vagyok.Mai uh alapján a becsült súly:2550gr és 46cm.Múlt hét óta 10dkg nőtt!:(
Akinek hasonló méretei voltak a babájának mennyivel született és hányadik hétre?
Sógornőméké ekkora volt, amikor megszületett 39. héten, picivel hosszabb csak, súlyra ennyi és makk egészséges. Meg is erősödött egy hónap alatt kb.
(Na, nekünk meg azt mondták, kb 3800g lesz a várható, ezek után lett belőle 5kg, 62cm. )
nekem 38. héten 3300 grammnak mérték, testhosszt ugyan nem mértek, de fejkörfogatnak 32 centit hoztak ki. mondták,hogy kicsi a feje.
kicsi is volt a feje szerencsére, másnap szültem (tényleg 32-es burcija volt) :) a súlya pedig 2855 gramm volt, és picike, 48 centi.
két hónap alatt majdnem nagyobb lett, mint a korosztálybeliek, szerintem guiness rekordra hajtott hízás és növésügyileg :) :)
bent nem fért el, kint nőtt meg. lehet nálatok is ez van, arról nem beszélve, hogy nálatok is előfordulhat, hogy nem pontosak a mérések.
amúgy ilyenkor már csak a növekedés, gyarapodás időszaka van, akár még fél, háromnegyed kilót is magára kaphat születésig a kis lurkó.
7-es:Nem az a baj hogy kicsi hanem hogy nem nő!!
Egyébként meg nekem a másik két gyerekem 3850,3860gr-mal született és pont ezért nem értük
Értjük ő miért ilyen pici!
bocs véletlenül elküldtem előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!