Valóban annyira hatalmas lenne a babám?
A minap voltam uh-on, ahol a 27 hetes kicsikémet 1 kg-ra saccolta a doki. Meséltem az egyik ismerősömnek,és teljesen elszörnyedt,hogy mekkora hatalmas gyerek!!!
Az első csemetém is ennyi volt ilyen idősen és 10 nap túlhordással 4 kg-val született 55 cm-rel.
Hasonló méretekkel nektek mekkora babátok született végül???
Érdekes, mert nekem 27 hetesen szintén 1 kilóra becsülték, de senki egy szóval sem mondta, hogy nagy baba lenne, te jó ég.
32 hetesen 1800 gramm, 36 hetesen 3045 gramm, 38 hetesen 3400 gramm volt a becsült súly, és a 41. héten született 3330 grammal.
Amúgy az átlag ekkor 1 kiló, úgyhogy az ismerősödnek szörnyülködés helyett, inkább ajánlj valami könyvet a magzat fejlődéséről. :)
Nem hatalmas a babád, hanem normális.
A végére meg bármennyi lehet, akár kisebb, akár nagyobb.
nem értem, hogy lehet ezen szörnyülködni, de gondolom nincs tapasztalata ezen a téren.
Köszönöm!!!!
A doki is mondta,hogy megfelel a korának.
De látom,nem vagyok egyedül, akinek ilyen szép súlyú babaucija van:):)
Betöltött 29. héten mondta a dokim, hogy a becsült súly 1725g. Ezt már a szülésznőm is nagynak mondta. Még nem szültem meg.
Az első babám hasonló súlyú volt 29 hetese, őt pont 36 hetesen szültem 3300grammal. 4 kg felett lett volna, ha végig ki tudom hordani.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!