Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan írjon lécci akinek volt...

Olyan írjon lécci akinek volt hematómája vagy elvetélt. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál: minden oké volt. Volt szívhang is. De azért mentem el, mert véreztem. Kiderült hematóma miatt. Ma pedig egy zselé csomó jött ki belőlem. Nem hiszem, hogy az embrió lett volna. Inkább a hematómára gyanakszom, hogy megint engedett. Semmi görcsöm nem volt. Olyan volt mintha valami zselés sötét barna csomó lett volna. Szétnyomkodtam, hogy megnézzem ez vajon a petezsák lett volna, de nem hiszem. Olyan homogén állagú volt. Ilyen lehetett a hematóma, amikor egyben kiürül? Aggódom, de nem akarok dokihoz rohanni, mert mondta, hogy most a legfontosabb az lenne, ha nem nyúlkálna fel senki, és nem lenne most uh egy darabig, mert azzal többet árunk mint használunk. Lehet vége a vérzéseknek ezzel? Egyszer volt vetélésem akkor másképpen nézett ki az embirómaradvány. És iszonyatosan görcsöltem. Most semmi....
2014. okt. 18. 11:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. A férjem haza jött a munkahelyéről és először azt mondta, hogy menjünk be a kórházba, de utána, meg meggondolta magát, és nem akar bevinni, mert hogy doki mondta, hogy mindenféle formában ürülhet ez a hematóma, és szerinte ez az volt, mert semmi vérzésem nincs. És szerinte csak bolygatjuk a terhességet. Hétfőig megbeszéltük, hogy várjunk, addig pihenek. Engem iszonyúan zavar, de lehet igaza van....
2014. okt. 18. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Praktikusan nézve (szintén 1-es vagyok) igaza van. Nálunk az a protokoll, ha véletlenül vetélésről van szó, rögtön menni kell a műtőbe. Kivéve, ha ettél-ittál valamit előtte, mert akkor órákig üldögélhetsz az ágyon még előtte. :( Itt akkor is van küret, ha igazából nincs is rá szükség. Hátha csak alvadt vér volt. Nekem azután a heamatóma már nem volt látható. Az jó, ha nem vérzel. Progit kapsz? hanyadik hét?
2014. okt. 18. 16:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Kapok, pont ezért gondolom, hogy nem vérzek talán. De nagyon rossz nem tudni mi van. Pihennem kellene, de az idegességtől csak járkálok, mert azért nem mindennap jönnek ilyen dolgok az emberből. Persze a férjem könnyen beszél, mert nem az Ő teste. Állítom vele lenne azonnal menni kellene a dokihoz. Nem tudom tényleg mi volt, de azért félek, mert szabályos volt és olyan mint az alvadt vér színe, és tiszta kocsonya. Fogalmam nincs miért nem vérzek, és miért nem görcsölök. A két gyerekemmel is ingerült vagyok, pedig aztán Ők az igazi vigasz mindenre.
2014. okt. 18. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:

1-es, nevezzünk Livinek.

Szerintem a sötét kocsonya jó lesz alvadéknak. ;-) És valójában a vérömlenynek kifejezetten jót tesz, ha járkálsz. Most kell inni egy jó citromfűteát! Szal hanyadik hét?

2014. okt. 18. 17:52
 15/20 A kérdező kommentje:
hát, állítólag feküdni kell, nem lehet felkelni sem. 6 hét, nagyon pici. Nem is azzal van bajom, ha elmegy, hanem a férjem nem akar többet próbálkozni sem, mert minden terhességem problémás volt, de lett két egészséges gyerek,de a férjem ilyen téren elég egyszerű ember, szereti a nyugit. nem bírja ha valami van. Ezért mondjuk nagyon szerettem volna ha most megmarad, de félek már elment....
2014. okt. 18. 17:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt haematómám a terhességem alatt már nem is egyszer,barnáztam,véreztem stb.Majd 2 nap volt olyan hogy barna trutyi jött,azt hittem elvetéltem de nem véreztem csak ez kijött.Ezután a 2 nap utàn megszűnt a vérzés és barnázás szóval akkor nekem a haematóma jött ki 2 darabban.

A helyedben feküdnék amennyit tudok,nem írtad hány hetes vagy,de ha még az elején jársz és nagy a haematóma akkor ha az kifakad,vagy erős vérzéssel leválik akkor kimoshatja az embriot.

2014. okt. 18. 18:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ülve dolgozom és kicsit ledöntve a csípőmet, hogy ne legyen baj, de muszáj sajnos, de amúgy fekszem, amikor tudok. Ha olyan a munka, akkor fekve csinálom az ágyból. Alig mozgok. 6 hetes csak, tudom minden lehet. de nagyon köszönöm, hogy írtál. Nagyon rossz érzés volt ezt látni:((( Főleg, hogy nem lehetek biztos magamban, de majd hétfőn. Bár sejtem mi volt:((((
2014. okt. 18. 18:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Voltam ügyeleten. Hematóma volt ami kijött. Babát nem látták, mert az uh nagyon rossz volt, de a petezsákot igen. A doki szerint ott a baba, de az uh kidobni való, de a kórháznak nincs pénze másikra, hétköznap kellene menni, hogy a nagy uh-n megnézzék, most oda nem lehet bemenni. Szóval a doki mondta, hogy nyugi ott a baba és köszi jól van, nem kellene piszkálgatni többet egy darabig, mert azzal ártok. Páromnak volt igaza. Holnapi uh-t le is mondom. Nem megyek el most még egyszer. Én amúgy amikor mutatta a doki láttam a babát is, csak tényleg elég szarul lehetett mindent látni, tiszta homályos volt. De iszonyú hányingerem is van, meg minden. Köszönöm a támogatást.
2014. okt. 19. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Mondtam én h a haematóma ürült :)

Pihenj!És nyugi!

2014. okt. 19. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Szuper!! :)
2014. okt. 20. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!