Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan írjon lécci akinek volt...

Olyan írjon lécci akinek volt hematómája vagy elvetélt. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál: minden oké volt. Volt szívhang is. De azért mentem el, mert véreztem. Kiderült hematóma miatt. Ma pedig egy zselé csomó jött ki belőlem. Nem hiszem, hogy az embrió lett volna. Inkább a hematómára gyanakszom, hogy megint engedett. Semmi görcsöm nem volt. Olyan volt mintha valami zselés sötét barna csomó lett volna. Szétnyomkodtam, hogy megnézzem ez vajon a petezsák lett volna, de nem hiszem. Olyan homogén állagú volt. Ilyen lehetett a hematóma, amikor egyben kiürül? Aggódom, de nem akarok dokihoz rohanni, mert mondta, hogy most a legfontosabb az lenne, ha nem nyúlkálna fel senki, és nem lenne most uh egy darabig, mert azzal többet árunk mint használunk. Lehet vége a vérzéseknek ezzel? Egyszer volt vetélésem akkor másképpen nézett ki az embirómaradvány. És iszonyatosan görcsöltem. Most semmi....
2014. okt. 18. 11:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én 8 hetesen vetéltem el, görcs nélkül. Viszont már két hete véreztem. Eleinte heamtóma miatt, de aztán az eltűnt, vérzés maradt. Annyit tudok mondani, hogy a szövet nem egyszínű és homogénnek sem mondanám. De szerintem találsz fent a google-on képeket. Én legalábbis így azonosítottam. :( Hátha csak a heamatoma, nagyon szorítok!!
2014. okt. 18. 11:39
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát, nézegettem képeket, de egyikre sem hasonlított. Nem tudom, de most nagyon megijedtem. Hétfőre van uh időpontom az sztk-ba kértem még mielőtt a dokihoz mentem volna magánba, elmegyek akkor. Én azért azt hittem, hogy ez vérzéssel jár. Nagyon félek most már.
2014. okt. 18. 11:44
 3/20 A kérdező kommentje:
De köszönöm, hogy írtál
2014. okt. 18. 11:44
 4/20 anonim ***** válasza:
Jaj, ne haragudj, nem akartalak megijeszteni!!! Akkor menj be az ügyeletre, mondván vérzel és megnéznek. Nálunk hasi uh van csak a 12. hétig és azzal is mindent remekül láttak eddig. Jelentkezz!
2014. okt. 18. 11:47
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem megyek be. Most már kivárom a hétfőt, nem rohangálok az ügyeletre, mert nincs semmi más panaszom, szerintem véreznék jobban, ha az lett volna. inkább valami alvadt vérmaradék, az zavar, hogy a végén volt valami kis maradvány attól félek talán az lehetett az embiró, de szét tudtam teljesen nyomni és akkor tiszta színű zselés volt. Már bocsi hogy ennyire részletesen leírtam. de olyan pici lehet ilyenkor, hogy nincs is kép fent róla.
2014. okt. 18. 11:50
 6/20 anonim ***** válasza:
majd írj hétfőn!!
2014. okt. 18. 12:01
 7/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy így kérdezem, de Neked is barna zselés volt? csak hogy tényleg tudjam mi lehet, mert most tiszta ideges lettem. Az az bajom, hogy tegnap is voltam az ügyelten, és azért mentem magánba a dokimhoz, mert onnan elküldtek, hogy nem sürgősségi eset. És akkor mentem a magán dokihoz este, mert ott fogadott. Még minden oké volt. Csak feküdnöm kellett volna, de és kénytelen voltam két gyereket ellátni, akik itt vannak
2014. okt. 18. 12:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Mégis bemegyünk az ügyeletre délután ha a férjem hazaért. De most már kezdek egyre biztosabb lenni abban, hogy elment a baba:(((( De jobb tudni biztosan mint itt őrlődöm hétfőig. Köszönöm
2014. okt. 18. 12:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt hematomàm, vèreztem csak mikor kiürült,en úgy tudoma hematöma maga egy bevèrzès vagyis nem örülhet "szövetkènt" , nekem is csak vèrzet semmi egyèb nem jött...
2014. okt. 18. 13:19
 10/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok, meg a néhány utána következő. Volt egyszer-kétszer kifejezetten nagy adag alvadt vér és két darab szövetszerűség (ö volt a baba + méhnyálkahártya). De az olyan májszerű, foltos, szürkés és sárgás színekben. meg nyilván piros is. Meg az az igazság, hogy a negyedik terhességem volt és akkor éreztem azt a jellegzetes illatot is, amit szülésnél szokás, szal egyértelmű volt.

Majd jelentkezz!

2014. okt. 18. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!