Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CVS után ki hogy érezte...

CVS után ki hogy érezte magát? Volt hogy elvetélt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hétfőn voltam, nem volt vészes - 15 perc az uh-val együtt és nagyon minimális fájdalom. A várakozás és a félelem hogy vetélés lesz 1000x rosszabb mint a vizsgálat, de azt igérték holnap már van eredmény.

Nagy rémületemre kedden meg is náthásodtam, de a héten szabin vagyok: pihenek meg próbálok nagyon vigyázni magunkra.

Miért kell menned, ha megkérdezhetem?

2014. szept. 18. 13:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Én kedden voltam, nyaki redő vast.3.00 miatt 35 éves. Azóta fekszem de mégis folyamatosan érzem a tű szúrás hejét nem görcsök csakrossz
2014. szept. 18. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi az a CVS?
2014. szept. 18. 14:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Lepényszövet minta vétel( Chorionboholybiopszia)
2014. szept. 18. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Lassan 4 éve voltam, nyaki redő 3,4 mm volt, akkor 29 éves voltam. 1 hetet pihentem utána, kicsi görcsölgetés volt csak. Nekem utána kb. 1- másfél hét utàn volt ellenőrző uh (bár hamarabb kellene). CVS eredménye szerencsére rendben volt. Mi utána magzati szívultrahang vizsgálatra jártunk Budapesten. Kisfiam 3 éves, egészségesen született, nagyob okos és olyan mozgékony, energikus, mint egy duracell nyuszi.
2014. szept. 18. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Picit én is érzem, főleg ha lehajolok (meg tüsszögéskor), de kibirható. Próbálj pihenni, nem stresszelni. Én szedem a no-spát véletlenül se görcsöljon be ...

1.

2014. szept. 18. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve volt az Istenhegyin. Egy napig görcsölt, utána pár napig éreztem a szúrások (ikrek, kettőt szúrtak) helyét. Két hétig kíméltem magam, nem emelgettem a nagyobb gyereket. Minden rendben volt, egészségesek.
2014. szept. 18. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap volt, nem fájt, rosszabbra számítottam, azóta sem érzek fájdalmat és pihenek.
2014. szept. 18. 21:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ha meg van az eredmény megírom?
2014. szept. 19. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Egészséges és kisfiú :)

Neked mikor lesz meg?

1.

2014. szept. 19. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!