Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már úgy valakinek, hogy...

Volt már úgy valakinek, hogy anélkül halt el a babája, hogy elvetélt vagy vérzett volna? Ilyenkor érzel valami mást?

Figyelt kérdés

Nincs rá okom,de tartok tőle.

A hányingerem jelentősen enyhült néhány napja,és attól félek,hogy baj lehet.

Vagy ez ennyire változó?

Inkább most csak émelygek.

7 hetes vagyok,egy hete voltam uh-n és ott nem volt gond,volt szívhang.

2010. márc. 6. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Az aggódás természetes, de ne gondolj semmi rosszra. Normális, ha múlnak a terhességi tünetek, ez nem jelent semmit. Nekem úgy halt el az első terhességem, hogy egyszer begörcsöltem, csak néhány perc volt, de 2 nap múlva az UH-on már nem látszott a szívverése, műteni kellett. Az ritka, hogy se vérzés, se görcs ne legyen, de tényleg ne gondolj ilyenre. Gondolja arra, hogy veled ez nem történhet meg, nem lesz semmi baj!

Nagyon boldog babavárást kívánok neked!

18 hónapos kisfiú anyukája

2010. márc. 6. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos velem pont ugyan így volt. 8 hetesen voltam uh-n, és akkor még nem volt szívhang, 10 hetesen is voltam, de akkor sem volt szívhang. A méretei alapján a 7. héten állt le a fejlődésben. Kiírtak műtétre amikor már 10 hetes voltam, és csak a műtét előtti éjszakán kezdtem el vérezni, mondjuk akkor már bennem volt a tágító. És nekem semmi sem volt, és a tüneteim is erősek voltak. Szóval mindenkivel máshogy van, de látod, hogy mennyi kisbaba születik.Szóval ez nem gyakori. Gondolj arra, hogy 8 hónap múlva már te is édesanya leszel, és ne arra, hogy valami baj van. Boldog babavárást:)
2010. márc. 6. 18:42
 3/14 A kérdező kommentje:
nem tudom miért gondolom ezt,csak félek.
2010. márc. 6. 18:49
 4/14 anonim ***** válasza:

szia

megértelek, én is mindig ettől félek. :-( azt hiszem ilyen majd minden kismaminál előfordul.

jó egészséget nektek

2010. márc. 7. 09:02
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,nektek is!
2010. márc. 7. 09:21
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem gondolom, hogy ez majdnem minden kismamánál előfordul.
2010. márc. 9. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:
szia én is mindig ezen paráztam mert egyik nap hánytam a másik nap meg kicsattantam a jo léttöl, még a mellem se fájt, ez igy válltakozik, volt olyan reggel hogy sirtam hogy mekkor a amellem u de fáj, másnap meg összement.. most 20 hetes vagyok, és örülök hogy nem hánytam sokat meg ilyesmi.. ne aggodj.
2010. márc. 9. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én most várom a második babát. Ikerterhességnek indult, de a 10 hét környékén feszívódott az egyik baba (nem tudom pontosan ekkor mi). De a lényeg: én nem éreztem semmit csak mondta a doki, hogy már nincs ott, csak a helye. Mondjuk nekem egy percig sem volt hányingerem, sem görcsöm vagy vérzés... egyszerűen nem maradhatott velünk. Bár én azt mondom, hogy inkább így mint később vagy egy súlyosan beteg baba. Persze ez nem vígasztal senkit, tudom. Nekem is voltak/vannak ilyen gondolataim, amiket írtál. De bízni kell benne, hogy nincs baj. Majd ha rugdos, kicsit több visszacsatolás lesz. Kitartás és pozitív gondolatok!
2010. márc. 9. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Én is rettegtem ettől, és sajnos meg is történt. Nekem a 14. héten halt meg a babám. Iszonyú fáradtság, szinte ájulás tört rám, és mindent kihánytam. De nem véreztem, nem görcsöltem. A hányás a műtéti beavatkozást követő 2-3 nap után szűnt meg.

Inkább menj be feleslegesen a dokihoz, mintsem gond legyen!

2010. márc. 9. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
anyukámmal megtörtént ez. a húgom és köztem lett volna még egy gyerek. elment a vizsgálatra és azt mondta az orvos minden rendben és egészséges xy idő múlva menjen vissza. hát ment is és ne is mondjam milyen boldog "kismama" volt ám az orvos azt mondta hogy elhalt a magzat. anyu kiakadt. nem akarta elhinni mikor és hogy történt. aztán olyan terembe tették be ahól tizenéves lányok röhörészve vetették el a picijüket. ez annó 20 éves sztori és most én is kismama vagyok és hát őszintén nekem is eszembe jutott már de nem aggódok emiatt. ma azért kifinomultabb az orvostudomány.
2010. márc. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!