Mennyibe kerül az őssejt levétel? Mikor veszik azt le?
Sok mindentől függ az ára. Mit vetetsz le, kzs vért vagy magát a köldökzsinórból is szövetet. Tárolástól, időtől, cégtől, stbstb. Érdemes a honlapjaikat megnézni, amikor nekem kellett a Krionál kalkulátorok is voltak.
Szülőszobára érkezéskor kell odaadni a szülésznőnek/orvosnak, ők csinálják amikor kell. Utána telefon a cégnek, jönnek érte hamar. (Én este 7-kor szültem, 10 óra körül vitték el.) Érdemes a szülészorvost megkérdezni, hogy szokott -e levenni. Nálunk adtak oktatóvideót is, hogy mit kell csinálni, de ahogy meghallották, hogy kinél szülök, már mondták hogy ő tud mindent. (A nagyját mondjuk a szülésznő intézte ahogy láttam.)
Lassan 4 éve szültem, akkor a Sejtbanknál vetettük le. Adtak egy csomagot, azt kellett vinni a szülőszobára. Rajta volt a telefonsám is, amit a szülésznő hívott fel, amikor már megvolt a minta.
Nekem a szülészorvosom nagyon ajánlotta.
Menet kzben volt egy szerződés módosítás, most már Belgiumban tárolják a mintánkat.
Megint én. :)
Nem mindegy az sem, mit vetetsz le. Mert nálunk pl nem csak a köldökzsinór vért tették el, hanem a szövetet is.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
#5 hozzászoló : Igen ez a honlap az ami érekelhet is, mert a barátainktól kaptunk egy 50.000Ft értékben vouchert (cord Blood)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!