Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül az őssejt...

Mennyibe kerül az őssejt levétel? Mikor veszik azt le?

Figyelt kérdés
A párommal gondolkodunk rajta de konkrét árat nem találtam.

2014. okt. 14. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy melyik cégnél intézitek, 400-600 ezer forint. A szülés előtt pár nappal (héttel) adnak egy csomagot, amit a dokinak kell odaadni, mikor mentek a szülőszobára. Ekkor kell hívni a céget és a szülés után levett köldökzsinór vért és darabot elviszi egy ember és feldolgozásra kerül.
2014. okt. 14. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ az ára. Mit vetetsz le, kzs vért vagy magát a köldökzsinórból is szövetet. Tárolástól, időtől, cégtől, stbstb. Érdemes a honlapjaikat megnézni, amikor nekem kellett a Krionál kalkulátorok is voltak.

Szülőszobára érkezéskor kell odaadni a szülésznőnek/orvosnak, ők csinálják amikor kell. Utána telefon a cégnek, jönnek érte hamar. (Én este 7-kor szültem, 10 óra körül vitték el.) Érdemes a szülészorvost megkérdezni, hogy szokott -e levenni. Nálunk adtak oktatóvideót is, hogy mit kell csinálni, de ahogy meghallották, hogy kinél szülök, már mondták hogy ő tud mindent. (A nagyját mondjuk a szülésznő intézte ahogy láttam.)

2014. okt. 14. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
150-250 ezer forint, lehet részletre is kérni. Kriónál rendeltük mi is.
2014. okt. 14. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A Krio-t már belinkelték, a Humancell-től pedig kérni kell az árajánlatot.

Mi a CBC-vel szerződtünk, volt kedvezményünk, így az őssejtlevétel és a 10 éves tárolás díja összesen 170 ezer ft.

Mostanában tervezitek megkötni a szerződést?

2014. okt. 14. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Lassan 4 éve szültem, akkor a Sejtbanknál vetettük le. Adtak egy csomagot, azt kellett vinni a szülőszobára. Rajta volt a telefonsám is, amit a szülésznő hívott fel, amikor már megvolt a minta.

Nekem a szülészorvosom nagyon ajánlotta.

Menet kzben volt egy szerződés módosítás, most már Belgiumban tárolják a mintánkat.

2014. okt. 14. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs, az lemaradt, hogy akkor volt 450.000 Ft.
2014. okt. 14. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Megint én. :)

Nem mindegy az sem, mit vetetsz le. Mert nálunk pl nem csak a köldökzsinór vért tették el, hanem a szövetet is.

2014. okt. 14. 11:51
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.

#5 hozzászoló : Igen ez a honlap az ami érekelhet is, mert a barátainktól kaptunk egy 50.000Ft értékben vouchert (cord Blood)

2014. okt. 14. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
A 450 ezer forintot nem értem, csak ha azért volt, mert korábban drágább volt. Mi a Kriónál a Prémium csomagot választottuk (vér és szövet) és 240e ft-ot fizetünk. S lehetett részletet kérni, van 30. heti kedvezmény és ultrahang kedvezmény is.
2014. okt. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!