Őssejt levétel, igen vagy nem?
A véleményeteket kérem az őssejt levétellel kapcsolatban.
Pénzkidobás vagy tényleg egyszer-20éven belül-feltudják használni,mert hogy még senkiről nem hallottam hogy a saját őssejtje mentette volna meg az életét vagy hogy segített volna egyáltalán.
Persze,mindenki másképp látja ezt a kérdést,nyilván a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Ha lett volna valami áttörés az őssejt kutatásban akkor arról már a média is tájékoztatott volna.Nagyon gyerekcipôben jár még itthon ez a dolog.
Hát ha így gondolod, akkor minek ez a kérdés? Ha 6-an azt írják, hogy igen, akkor leveteted? Már ne is haragudj, ez egy tök felesleges kérdés, értelme sincs, csak mindenki össze fog megint ugrani ezen a témán. Ha te nem hiszel benne, és azt gondolod, hogy pénzkidobás, akkor ennyi. Nyilván nem vadidegen emberek magánvéleménye fog meggyőzni.
Itt nézz szét, vannak akiknek segített, attól hogy te még nem hallottál róla, csak guglizz rá, találsz még ezeken kívül:
Egyébként meg a levett vér mennyiségéből állapítják meg, hogy kg-ig használható fel az őssejt. Ha sok hasznos sejtet tartalmaz a vér, akkor azt kivonják, és határozzák meg a számát.
Az én kisfiamnak 90,6 ml-t sikerült a dokinak levennie, és ez 107,4 kg elég! Szóval nem korra állapítják meg a felhasználhatóságot, hanem kilóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!