Mennyibe kerül pontosan, és megéri-e a pénzt az őssejt-levétel?
Szerintem kevesen vetetik le.Túl drága a tárola´sa,na meg csak külföldön tudna´k megoperálni,(nem akarok butaságot írni)Amerikában.Talán.De nem egy olcsó mulatság.Ráada´sul lehet,hogy egész e´lete során nem lessz rá szüksége,e´s a ta´roásért fizetni kell.
Mink nem fogjuk levetetni.
Ez személyenként,és pe´nzta´rcánként változik.
33hetes kismama.
Ha lenne kb 100.000-em, tuti nem gondolkodnék. De nekünk most az apf trimplateszt 6.500 ftja is gondot okoz, főleg karácsony előtt...
Ez mindenki maga döntése.
De a gyerek egészsége és élete mivel állítható szembe?...
eloszor is nem csak amerikaban tudnak operalni vele.es nem mindenkinek tudjak levenni sem.mi levetettuk es egyszerre fizettuk ki a 2ezer eurot.olaszorszagban.
a baratnom is leakarta vetetni de erzestelenitesben szult es egyeb problemai is voltak igy nem volt megfelelo a minoseg sem es a mennyiseg sem.nem ugy veszik azt le mint sokan elkepzelik,mert sok kriteriuma van a szules modja sem mindegy.aki megteheti anyagilag es minden szempontbol az tegye meg aki nem az ne.regen nem tettek meg az emberek es megis megvoltak bekeben,ha csak rajtam mulott volna en sem biztos hogy megteszem.remelem sosem lesz ra szukseg.
1. nagyon drága
2. a tárolása is drága
3. külföldön tudják csak beültetni
4. kevés és ritka betegségeket gyógyit
5. gyerekcipőbe jár még ez a tudomány terület.
6. 50 kg-ig tudják használni.(mármint a gyerek 50kg-os súlyáig) a dokim szerint is hulyeség
Én nem értek egyet 1-2 előttem szólóhoz!
Én is kismama vagyok és 1 percig sem gondolkodtam azon, hogy levetessem. Én utánanéztem és kb. 300-350 ezer forintba kerül, de lehet részletfizetést is kérni. 20 évig eltárolják és bármikor ha arra szükség van előveszik. Sokaknak megmentehette volna az életét ha erre előbb is lehetőség lett volna. Én tudom, van 1 nagyon beteg unokatesóm...de sajna nem lehet rajta segíteni.
Szóval engem nem érdekel, hogy mennyibe kerül és az sem ha soha nem kell felhasználni, de jó lesz a tudat, hogy ott van! De remélem soha nem kell hozzányúlni!!!
Ez csak az én egyéni véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!