19 éves,14 hetes terhes vagyok. Szerintetek mehetek anyaotthonba? Ha igen, mit kell tennem ehhez? (lennt)
A párom elhagyott, a szüleim pedig a tudomásomra adták, hogy az ő házukban nem maradhatok, és pénzt sem adnak egy fillért sem. Teljesen magamra maradtam. Munkát keresek, de mivel márcusra vagyok kiírva, pár hónapra senki sem akar felvenni.
Mit tudnátok tanácsolni?
Az fontosabb, hogy valahogy megmaradjatok, minthogy ki milyen pozícióban van (az új, most megválasztott?). Apukád felnőtt értelmes ember, meg fogja érteni, hogy az élet hozhat ilyent, amit meg kell oldani, annak ellenére, hogy sehol sem tanították.
A védőnővel beszéltél?
20-as vagyok.
Ebből még jól is kijöhetsz... Ha híre megy, hogy a polgármester kitagadta a saját lányát és unokáját, az nem hoz neki sok támogatót. Sőt, ha még az is kiderülne, hogy te csak ezért nem kaphatsz semmilyen támogatást, mert apád így intézte, akkor még jobban elfordulnak tőle az emberek.
Sajnos az érem másik oldala az, hogy talán apud szégyelli a helyzetet, valószínű, hogy rosszindulatú pletykákat is fogsz hallani magadról.
De a kitagadás "nagyobb bűn" az emberek szemében, mint az, hogy 19 évesen lesz gyereked. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!