Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak, akik mar szultek,...

Anyukak, akik mar szultek, megneznetek Nekem?

Figyelt kérdés

6+5 hetes kismama vagyok, masodik babankat varjuk. Elso kislany lett, es most a kisfiunak orulnenk nagyon (persze legfontosabb az egeszseg). Napra pontosan tudom h mikor lehetett a peteeresem, viszont elotte pont ket naponta vtunk egyutt + peteeres napjan, utana mar nem. Az orvos is pont 6+5 hetesnek szamolt a meretek alapjan. Ez azt jelenti h pont peteeres napjan foganhatott meg a pici? Mert akkor esedekes a fiu. :) Igazabol ez csak egy kivancsisag felolem, Nalatok h sikerult ha pont ugyannyi terhesnek szamolt a doki, mint ahogy volt az utolso menzesz? Lanyomnal hiaba tudtam mikor lehetett peteeresem (uh-on nezte a doki a tuszoerest/repedest), mar az elso uh-nal mas hetet adott meg a doki, mert nagyobbnak is merte. Es lany lett, mert elobb fogant.

Koszonom ha valaszoltok! :) Tenyleg csak kivancsisag. :)

2014. okt. 13. 13:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott,annak üzenem,hogy: "ülj le 1-es" ! :)
2014. okt. 14. 13:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves 9. hozzaszolo!

Nagyon koszonom a valaszodat, akkor en is remenykedhetek! :) Remelem nalam is ugyanigy volt es most fiu lesz. ;) :)

2014. okt. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!