Ez tök klassz!
Bár hálisten én még nem találkoztam élőben olyan idegesítő típussal, aki mindentől parázik, ha a gyerekről van szó.
Húú, de öreg vagyok...
Miért kell aggódni?
Nemrég hoztam le a padlásról ugyanezt a diavetítőmet, hogy majd ezen nézzünk meséket a fiammal.
A Leo jégkrémnek a mai napig nincs párja...
Teljesen így volt és egy biztos sokkal jobb volt nekünk akkor, mint most a mieinknek. Sajnos ez már a mai tizenévesek körében észrevehető. Amikor mi voltunk tizenévesek nem voltak pl a körünkben bántalmazások, öldöklések, nem úgy , mint most. Sajnos ez a változás oka.
Sokkal rosszabbul éltünk mi akkor mégis sokkal nyugodtabbak voltunk mi és a szüleink is. Bánom, hogy a gyerekeim már más világban élnek, ők nem lehetnek kulcsos gyerekek a mai veszélyes világban. Pedig az igazi felelősséget akkor tanultuk meg-mi magunktól, tapasztalatainkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!