Kismamák, anyukák! Nektek Beválik ez a táblázat? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Állítólag 94%ban beválik. Én 14 hetes vagyok, nekem fiút jósol. Kipróbáltam anyut, az összes ismerősömet, bejött mindenkinél, meg vagyok lepődve. És nálatok?
2013. jan. 21. 15:01
1/38 anonim válasza:
Nálam igaz, de akkor sem hiszek benne.
2/38 anonim válasza:
nekem nem "jól" jósolt! :-) első lány, az bejött, másodjára fiam lett, de lányt "jósolt" :-)
3/38 anonim válasza:
és most néztem és nekem nem jött be.
4/38 anonim válasza:
Ezek alapján a lányomnak fiúnak kellene lennie, sőt még nekem is. :)
5/38 anonim válasza:
ezek szerint elsőre fiút kellett volna szülnöm, helyette gyönyörű lányom van
a másodikra eltaláta a fiút, de most már bármit írok be, nekem csak fiam lehetne szerinte
6/38 anonim válasza:
Nálam is bejött, de azért a nyakamat én se tenném rá.
7/38 A kérdező kommentje:
akkor inkább nem jön be eddig, mint igen. na, kíváncsi leszek. 3 hét múlva talán megtudom, bevált-e nálam.
2013. jan. 21. 15:09
8/38 anonim válasza:
Lányt jósolt, lányom lett. Nem hiszek benne. Nagyon nem tévedhet a naptár :D :D :D
9/38 anonim válasza:
nekem fiút jósol és lány lessz:)
10/38 anonim válasza:
Nekem bejött, de ezek szerint minden 23 éves nőnek, akinek valaha áprilisban fogant a babája, annak fia született? Nem hinném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!