Kismamák, anyukák! Nektek Beválik ez a táblázat? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Állítólag 94%ban beválik. Én 14 hetes vagyok, nekem fiút jósol. Kipróbáltam anyut, az összes ismerősömet, bejött mindenkinél, meg vagyok lepődve. És nálatok?
2013. jan. 21. 15:01
32/38 anonim válasza:
Nekem fiút jósol, de még nem tudjuk a nemét. Anyukámnak bevált, engem is lánynak jelez. De kb. 50%, hogy eltalálja. Nem nagyon hiszek benne.
33/38 anonim válasza:
Lányt jósolt,de kisfiam lett,tehát kamunak néz ki:-)
34/38 anonim válasza:
Nekem is bejött, lányt jósolt, lány lett. De nem tudom mennyire válik be ált-ban ez a naptár.
35/38 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok. Egyébként a velem együtt szülő pont ugyanannyi idős anyuka kisfiút szült
36/38 anonim válasza:
Haha, eszerint a lányom fiú kellett volna hogy legyen ( és én is). Jó kis táblázat, amúgy.
37/38 A kérdező kommentje:
nekem bejött amúgy a fiú
2015. ápr. 2. 12:29
38/38 anonim válasza:
Első babámnak fiúnak kellene lennie, de a második lányomat eltalálta.
Úgyhogy itt is úgy van, ahogy az szokott lenni: vagy fiú lesz, vagy lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!