24 hetes kismama vagyok. Ennyi idős terhesen milyen pózban lehet szexelni?
Próbálkozni kell, és ami nem fáj, azt szabad. Kérd meg párod, hogy ne legyen vad, és ne "mélyüljön el" benned teljesen.
Nálunk hamarabb vége volt a dolognak.
Maradt a Farkas-póz: ültem a lyuk szélén és vonyítottam. :D
Gé
Ahogy jól esik! Lényeg, hogy neked ne legyen kellemetlen vagy fájó és persze a babára ne nehezedjetek. Ki kell tapasztalni!
25h kismama
Nincs ez megszabva. Gondolom nem most akartok akrobatikus mutatványokat beépíteni a szexbe, illetve a vadabb együttléteket is mellőzitek.
Szóval azt szabad, ami jól esik és megy is.
Én most fogom szülni a második babámat, egyik terhesség alatt sem voltunk eltiltva, a szülés napjáig szerettük egymást így is. Az utolsó trimeszterben lett csak az én pocakom annyira nagy, hogy szemből már ne tudjon a férjem megközelíteni, így maradt a hátulról behatolás, vagy a fekve oldalazó póz. Nagyjából ezzel élünk most is.
Nekünk egyelőre egyik sem megy gördülékenyen, de a hátulról-oldaltfekvőset és a lovaglót gyakoroljuk. :)
22 hetes
Mi eddig a sima misszionáriust csináltuk, eddig ment, még most is, amikor úgy helyezkedik a baba:) amúgy oldalt fekve hátulról, kutya, lovagló...
24+6 napos km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!