Mi a legkésőbbi időpont amíg beindulhat a magzat szíve?
Szia,
A 12mm-es crl 7 hét 3 napnak felel meg. Ha ekkorára megnőtt a babád, akkor már biztos hogy beindult korábban a szívműködés. De sajnos lehetséges, hogy leállt és akkor onnantól nem is fejlődik tovább. Ez a műtét előtti uh-n egyértelmű lesz (egyrészt a baba lesz nagyobb 12mm-ernél, másrészt továbbra se látnak szívhangot).
Vagy ha szerencséd van, kifogtál 2 pocsék uh gépet és most is ver a szíve. Ekkor viszont nőni fog a műtét idejére.
Nézd, én az ügyeleten úgy jártam, hogy nem találták a vérzés okát az uh-n, aztán pár nap múlva a saját dokim nem is értette, hogyan nem lehetett észrevenni, hogy mi a gond, olyan egyértelmű volt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg ki lehet fogni pocsék gépet vagy vak orvost. (Mondjuk én legalább tudtam, hogy él a baba, csak nem tudtam honnan folyik a vér, és így is be voltam tojva.)
A lényeg, hogy a műtét előtt mindenképp alaposan nézzék meg, mi a helyzet odabent. Ha nagyobb babát látnak, akkor ott szívműködésnek is lennie kell. Drukkolok!
Szia,
mi lett veled? hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!