Mennyi az esélye, hogy a 12. hét után meghal a baba?

Én három hónapig állandóan hánytam, még is egészséges babám született. Egy percig nem aggódtam amiatt, hogy elhal.
Nem kell a rémhíreknek bedőlni.

Szia!
Sajnos lehet ilyen esetet olvasni, mint amit említettél. :( De próbálj meg nem ezen agyalni, ne vedd feltétlenül magadra, hogy Te is így fogsz járni. Bennem is bennem van a félsz, persze, hogy aggódom. Nem gondolnám, hogy sok ilyen van, csak mivel nagyon megrázó, így jobban felfigyel rá az ember. Én már azt csinálom, ha valami ilyesmit látok valahol a neten, akkor már rá se kattintok. Nem olvasom el és nem foglalkozom vele. Persze együtt érzek, de nem stresszelhetem magam ezzel. Avval többet ártok ha bepánikoltatom magam. Olvass Te is mást! :)

Kb 30%esèly van, tudom milyen èn is vègig aggódtam, ràadàsul munkaköröm is erről szól szóval hónapra pontosan tudom mikor minek van esèlye.....a vège kicsit be is jött
Viszont így nem lehet èlvezni, sajnàlomis hogy kihagytam ....kèsőbb is lesz min aggódni, így pedig nem èlhetünk.
Felejtsd el èlvezd!!!

Én átéltem egy ilyet, és fogalmam sincs, hogy mi lesz következőleg. Még nem tudom, hogy fogom viselni a terhességet...:(
A 12. hét még semmit nem jelent.
Az biztos, hogy SEMMIT nem fogok venni,csak ha már megszületett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!