Ti megtartanátok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A párom 25 éves. 2 éve vagyunk egy pár és fél éve élünk együtt. Most még tanulok. Májusba érettségiznék. Ő dolgozik. Szedtem fogamzásgátlót, de terhes lettem. A kapcsolatunk nagyon jó, csak néha vitázunk,de bele fér.2014. okt. 7. 12:17
21/28 A kérdező kommentje:
És egyébként is. Miért álljak úgy a dolog elé,hogy otthagy?
2014. okt. 8. 07:10
22/28 anonim válasza:
Persze. Manapság minden 19 eves tele van pénzzel, sajat tulajdona van, lazán fel tud nevelni egy gyereket egyedül is. Ertem en. Akkor hajra. Pontosan miért is tettel gél a kérdést
23/28 A kérdező kommentje:
Nem. Nincsenek. Én se vagyok. De van pénzem. Ha hiszed ha nem, kivétel vagyok.
2014. okt. 8. 07:12
25/28 A kérdező kommentje:
Tudod! Tanulás... Érettségi... Olvass!
2014. okt. 8. 07:14
26/28 anonim válasza:
Drága csillag, en tudok olvasni. Aki akar, az tanul. Gyerek mellett is. Egy ismerősöm esti iskolába járt, terhesen is ott volt mindennap, érettségire meg vitte az akkor ket hetes babájat. Tehat mi a kerdes?
27/28 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanaz. És válaszokat véleményeket várok. Ennyi. :)
2014. okt. 8. 07:23
28/28 anonim válasza:
Tartsd meg, ès jàrj suliba is! Lehet mindkettöt egyszerre, nem kell vàlasztani a baba meg a suli közt. Ha csak ez az oka, amièrt felmerült benned az, hogy elvetesd, akkor az ötletet vesd el!:) Rengetegen mellözik a sulit, de nem azèrt mert babàjuk van, hanem mert idiotàk...ès lognak meg bandàznak. De ha fejben eldöntöd, hogy igenis tanulni fogsz! Akkor ugyis sikerül:) A baràtom anyukàja is idö nap elött lett terhes a baràtom bàtyjàval aztàn esti suliba tanult pszichologiàt meg valami màst ès most autista gyerekekkel foglalkozik :) Jol is keres. Semmi gond nincsen! Nàlatok sem lesz! Majd 10 èv mulva èrettsègivel, szakmàval a kezedben jot nevetsz az egèszen! Remèlem! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!