Ti megtartanátok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A párom 25 éves. 2 éve vagyunk egy pár és fél éve élünk együtt. Most még tanulok. Májusba érettségiznék. Ő dolgozik. Szedtem fogamzásgátlót, de terhes lettem. A kapcsolatunk nagyon jó, csak néha vitázunk,de bele fér.
2014. okt. 7. 12:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%

Szia.

A párod nem akarja a babát??

Ha akár csak egy ember is van aki segíteni tud neked,ne öld meg szegény kis magzatot,hiszen már ő is él!!

Valamelyik válaszoló azt írta,hogy nem kaphatsz Gyest.Gyest kaphatsz,alanyi jogon jár a gyermek 3 éves koráig,plusz családi pótlék,egyszeri anyasági támogatás! Ami munkához van kötve az a Gyed és a Tgyás!

És hogy édesanyám példájával éljek,ő pl 34-35 évesen érettségizett le esti suliban.Végig tudta csinálni család,munka mellett!!Szóval kedves kérdező nem te lennél az egyetlen az életben akinek halasztania kellene a suliban!

Üljetek le,beszéljétek meg a pároddal,a te és az párod szüleivel is,hogy mi a helyzet.

De én TUTIRA MEGTARTANÁM!!

2014. okt. 7. 12:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag hogy éltek?
2014. okt. 7. 13:27
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

9-es!

ha nincs munkája gyest akkor is fog kapni,

és nem tudom hogy mi ez a 200-250 ezer, én csak gyest kapok a párom keres 240 körül ebből élünk (rezsi,kocsi,kaja, babának minden ami kell) és simán kijövünk belőle.Ami kell arra van keret nem kell mindenből a drága dolgokat venni...

A párod dolgozik, lenne segítséged én biztos meg tartanám. De ez úgyis a kettőtök döntése kell hogy legyen!

Akárhogy is döntötök sok sikert a továbbiakban!

2014. okt. 7. 13:27
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
utolsó nem hiszem hogy a kérdező párja is 240 ezret keres...
2014. okt. 7. 13:45
 15/28 anonim ***** válasza:
68%

Oké, itt az érvelés: ha en 19 évesen, végzettség es munka nelkul, fogamzasgatlo nelkul teherbe esnek, akkor nem tartanám meg a gyereket, mert:

-nincs végzettségem, ergo eselytelen munkát találnom a kesobbiekben

-soha egy percet nem dolgoztam, tehat segélyből kellene eltartanom a gyereket

-védekeztem, tehat nem tervezetem gyereket még

Hogy te ebben az helyzetben hogy döntesz, az a te dolgod -mellesleg egyértelmű, hogy megtartod- de ritka értelmetlen dolog lepontozni nullára egy "te mit csinálnál" kerdesre adott szubjektív választ. En nem támogatom a semmire valo gyerekvallalast es magam sem kivanok elni vele,. Elso voltam.

2014. okt. 7. 13:47
 16/28 anonim ***** válasza:
55%
Én sem támogatom a semmire való gyerekvállalást, de ha van három ember (anyu, tesó, partner), akikre számíthatok, és ők sem ellenzik, hogy megtartsam, akkor mindenképp megtartanám. Ha csak magamra meg a huszonezer forintos gyesre számíthatnék, akkor valószínűleg az abortusz mellett döntenék.
2014. okt. 7. 14:56
 17/28 anonim ***** válasza:

Kedves kèrdezö,

Ha biztosak vagytok benne, hogy együtt fogtok maradni a pàroddal, ès , hogy elegendö segitsèged kapsz mindenkitöl, akkor hajrà!:) Hamàr igy alakult, akkor a lehetö legjobbat kellene kihozni a dologbol. Probàljatok meg ebbe a 9 honapba gyüjtögetn, hogy anyukàd nyakàba se zuduljon minden egyszerre! A sulit meg ugyis elvègzed ha szeretnèd. Sok sikert!

2014. okt. 7. 15:56
 18/28 A kérdező kommentje:
Leginkább a suli a probléma itt. Már most is van félretett pénzünk. A párom eléggé jól keres. Nem hiába van már saját hitel nélküli ház. Anyagilag semmi gond nem lenne tényleg, de az iskola zavar.
2014. okt. 8. 06:55
 19/28 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, kerdezo, ertem en, hogy a parod jol keres, hogy neki van sajat haza. Neked mit van? Te miből fogod eltartani a gyereket, ha o meggondolja magat? Ez mar eszedbe jutott?
2014. okt. 8. 06:58
 20/28 A kérdező kommentje:
Először is, általános iskola óta dolgozok. Suli mellett is! Így nekem is vannak tartalékaim. Plusz a párommal van egy KÖZÖS kutyatenyészetünk. Ami azon felül, hogy közös az ÉN nevemen van. Ergo ha szakítanánk akkor is az enyém lenne, mivel én tettem bele a sok pénzt.
2014. okt. 8. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!