Ti megtartanátok?
Szia.
A párod nem akarja a babát??
Ha akár csak egy ember is van aki segíteni tud neked,ne öld meg szegény kis magzatot,hiszen már ő is él!!
Valamelyik válaszoló azt írta,hogy nem kaphatsz Gyest.Gyest kaphatsz,alanyi jogon jár a gyermek 3 éves koráig,plusz családi pótlék,egyszeri anyasági támogatás! Ami munkához van kötve az a Gyed és a Tgyás!
És hogy édesanyám példájával éljek,ő pl 34-35 évesen érettségizett le esti suliban.Végig tudta csinálni család,munka mellett!!Szóval kedves kérdező nem te lennél az egyetlen az életben akinek halasztania kellene a suliban!
Üljetek le,beszéljétek meg a pároddal,a te és az párod szüleivel is,hogy mi a helyzet.
De én TUTIRA MEGTARTANÁM!!
9-es!
ha nincs munkája gyest akkor is fog kapni,
és nem tudom hogy mi ez a 200-250 ezer, én csak gyest kapok a párom keres 240 körül ebből élünk (rezsi,kocsi,kaja, babának minden ami kell) és simán kijövünk belőle.Ami kell arra van keret nem kell mindenből a drága dolgokat venni...
A párod dolgozik, lenne segítséged én biztos meg tartanám. De ez úgyis a kettőtök döntése kell hogy legyen!
Akárhogy is döntötök sok sikert a továbbiakban!
Oké, itt az érvelés: ha en 19 évesen, végzettség es munka nelkul, fogamzasgatlo nelkul teherbe esnek, akkor nem tartanám meg a gyereket, mert:
-nincs végzettségem, ergo eselytelen munkát találnom a kesobbiekben
-soha egy percet nem dolgoztam, tehat segélyből kellene eltartanom a gyereket
-védekeztem, tehat nem tervezetem gyereket még
Hogy te ebben az helyzetben hogy döntesz, az a te dolgod -mellesleg egyértelmű, hogy megtartod- de ritka értelmetlen dolog lepontozni nullára egy "te mit csinálnál" kerdesre adott szubjektív választ. En nem támogatom a semmire valo gyerekvallalast es magam sem kivanok elni vele,. Elso voltam.
Kedves kèrdezö,
Ha biztosak vagytok benne, hogy együtt fogtok maradni a pàroddal, ès , hogy elegendö segitsèged kapsz mindenkitöl, akkor hajrà!:) Hamàr igy alakult, akkor a lehetö legjobbat kellene kihozni a dologbol. Probàljatok meg ebbe a 9 honapba gyüjtögetn, hogy anyukàd nyakàba se zuduljon minden egyszerre! A sulit meg ugyis elvègzed ha szeretnèd. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!