Kismamák akik télre várjátok a babát nem féltek, h a rokonok, ismerősök megfertőzik influenzaval vagy hasonlóval a babát mikor bejönnek a korházba látogatni?
Figyelt kérdés
En azt tervezem,h nem engedek be senkit a közeli rokonokon kívül..de nem is akarok megbántani senkit meg mivan ha odajönnek hivatlanul?haza mègsem küldhetem őket!nem szívesen adom másnak a kezébe télen mikor mindenki göthös!ti hogy csinaltátok/csinaljátok majd?30hkm2014. okt. 5. 04:21
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:))!akkor nem fogok nagy ügyet csinalni ebből ha beteved valaki majd az en kezemben lesz nem adom oda!itthon meg mar kitudom védeni mert azert csak felhivnak az emberek előtte:))nem vagyok rögeszmés látom másnak is eszébe jutott ez!:))
2014. okt. 5. 14:43
12/15 anonim válasza:
Influenzaszezonban tilos a látogatás...
Egy ismerősöm akkor szült, és a saját szülei is csak az osztály előteréig mehettek, és max üvegajtón keresztül beszélhettek.
13/15 Margit84 válasza:
Én dec. vége jan. elején szülök. Nagyon nagyon legszűkebb rokont is csak akkor látom szívesen az első hetekben, ha nem beteg, nem köhög, nem lázas, nem náthás stb. Ha valakinek ez megfelel akkor jó, ha nem tetszik neki, nekem akkor is jó, sértődjön egész nyugodtan meg, akkor sem fog meghatni :) Nem vagyok rögeszmés, de a tél azért egy újszülött csecsemővel szerintem neccesebb, mint mondjuk egy késő tavasz vagy nyár. Ne csinálj belőle gondot, a Te/Ti babátok, ti döntötök mindenben!!!!
14/15 anonim válasza:
Hagyatkozz az eddigi tapasztalataidra, kedves Kérdező. Én is azt teszem, és mivel engem pofátlanul megfertőztek a rokonok terhesen, senkit sem engedek be az első hetekben az egészséges (!) nagyszülőkön kívül. Egyáltalán nem izgat a véleményük, miután elnézést sem kértek a megfertőzés után, az sem izgatta őket, hogy meggyógyultam-e már. Azt meg, hogy senki se érkezzen hívatlanul, meg tudod előzni azzal, ha előre leszögezed a szabályokat. Legyen az, amit Te szeretnél, persze normális határokon belül. :) Tudatosítsd magadban, és kedvesen a környezeteddel, hogy Te vagy a főnök. ;)
15/15 anonim válasza:
Nálunk többször volt egészségügyis rokon (nő), mindannyiszor betegen és meg is fertőzte a kicsiket. Mit lehet mondani erre??? Ha mersz szólni, akkor te vagy a hálatlan fiatalabb rokon, aki hogy mer így beszélni az idősebbel, plusz ajándékot is hozott...Nem hittem, hogy ennyi esze lesz szüleimmel együtt, akik elhozták. De az ajtóban mit csináljak, küldjem ki az utcára várakozni? Nagyon durva, hogy 50-es embereknek nincs ennyi eszük maguktól, hanem kezd el te kezelni a helyzetet az ajtóban, újszülöttel a kezedben. Kitartást és előre mondd meg, hogy ne jöjjön, aki beteg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!