Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma teszteltem pozitívat és...

Ma teszteltem pozitívat és lenne néhány kérdésem, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel pozitív lett a terhességi tesztem, az 5. hétben járok.

Sport: több mint 10 éve a mindennapjaim része a sport, futás és crossfit.

Ma már konzultáltam is az orvosommal és azt tanácsolta, hogy a sétány kívül mást ne csináljak. Természetesen megfogadom a tanácsát.

A múlt héten viszont kétszer voltam futni és egyszer crossfiten. Már ezek is laza edzések voltak, mert sejtettem, hogy lehet valami. Ma délelőtt pedig gyors tempójú séta, minimális kocogás.

Ugye ennyiből nem lehet probléma?

Másik kérdésem, hogy az enyhe görcsölés normális?

A múlt hét óta olyasmi érzésem van, mintha meg akarna jönni.

Köszönöm szépen.

ma 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Enyhe gorcs normális, igyál magnesolvot. Amíg nem vérzel nincs baj.

Sporttal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de szerintem óvatosan kis mértékben nyugodtan lehet.

ma 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Serena Williams 8 hetes terhesen nyerte meg az Austral Opent.

Lehet sportolni … egyebkent 5 hetesen nem kell orvoshoz rohangalni. Plane nem ilyenhez aki egy aktiv sportolonak azt mondja ne mozogjon ?!

Milyen oskovulet ez ?

NEM beteg vagy, hanem terhes.

Fejlett orszagokban a terhesseg vegig dolgoznak az emberek.

ma 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok és 6 évvel ezelőtt volt egy vetélésem a 11. héten. Ez még az előző párommal történt.
ma 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Tavaly szeptember óta próbálkoztunk.
ma 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A sport egyáltalán nem kontraindikált a terhesség alatt, sőt, kifejezetten javasolt.
ma 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!