Ajánlanátok jó babakocsikat! Többfunkciósat szeretnék, de nem nagyon tudok dönteni! Esetleg van valakinek Vulkano 8 funkciós babakocsija?
elefani.eu/shop_artdet.php?shop_id=2113&cikk=termek_440142
Nekünk ilyen van. Nagyon szeretem, a 2. babónk még haszálja, de már nő bele a pociba a 3. :) Mikor a 2. babámnál elkezdtük használni, megkérdezték, minek vettünk új babakocsit? DDD
Egy fontos ok amit figyelembe vehetsz esetleg, hogy a mózest be szeretnéd kötni-e a kocsiba, mert akkor eléggé leszűkül a kör!
Mi azért vettünk olyan babakocsit aminek a mózes része is beköthető, mert pici korától kezdve volt hogy vittük ide -oda autóval. És sokkal kényelmesebb volt neki feküdni mint a hordozóba nyomorogni..
Bebe Confort High Trek a miénk. Ennek van 4 kerekű esernyőre csukható változata is ami szintén minden igényt kielégít. A barátnőm most ilyet vett.
link: [link]
Aztán a még a további szempontok:
- a sport részét lehet-e mindkét irányból használni, tehát veled szemben is ülhet és háttal is neked ha tolod a babakocsit
- Hány kg. ? (amit én először néztem a neten, elmentem kipróbálni és hát beleszakadtam, ha meg kellett emelni. Jane Carrera)
üdv
Szerintem baromi nehéz, csak a váz 11 kg! Bár mondjuk ez lehet, hogy nálatok nem szempont, nálunk az volt, mert az elsőn lakunk, lift nincs.
Amit nézz még meg, hogy a mózeskosár, ha az autóban ebben akarjátok szállítani, rendelkezik-e a kresz által előírt minősítéssel.
Jól teszed, ha nem a mózesben akarod utaztatni. Az egy dolog, hogy bekötöd a mózest, de a babát nem tudod bekötni benne, egy ütközésnél simán kirepülhet. Az újszülötteknek való hordozó a legbiztonságosabb, az alatt az idő alatt, amennyit autóztok, biztos nem lesz egy szabvány hordozóban semmi baja. gondolom nem Görögországig szeretnétek vinni első körben:)
Nekünk Graco Quattro Tour de Lux babakocsink van, mi kifejezetten olyan azért vettünk ilyet, mert van egy teleszkópos alja a hordozónak, amit be lehet tartósan rögzíteni a kocsiba és a hordozót csak bele kell pattintani, nem kell állandóan a biztonsági övvel bajlódni. A kocsi 180 fokig ledönthető, de van bele való mózeskosár is, meg van hozzá lábzsák is, hogy ne fázzon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!