Milyen markaju es minosegu babakocsikat es babaholmit arulnak a Tesco aruhazakban? Erdemes onnan vasarolni?
Szia!
Én csak a babaholmiról tudok véleményt mondani, szerintem nagyon jó minőségűek, nagyon olcsó.
Szerintem babakocsit és a használati dolgokat nagyon meg kell nézni amit ott veszel.
A babaruhák általában jó minőségűek,de drágák.
Szinte bármelyik bababoltban veszek annyiért ruhát mint a tescoban.
14:41-es vagyok: ajánlok neked még egy boltot ahol minden nagyon olcsó. Minden ami baba azt megtalálod.
www.katibababolt.hu
Én szinte mindent itt vettem (babakocsi, babahordozó, kiságy, ruhák, mellszívó...egy csomó mindent).
szia! babakocsi ne vegyél ott, én télen csavarhúzóval jártam sétálni, mert folyton kiesett a kereke :(
egyébként praktikus, szép kis kocsi lenne, de nem a legjobb minőség. annyi pénzért már jobbat tudtam volna venni máshol. sajnos babakocsi választékban csak most lettem már tájékozott.
viszont pl. babakádat ott vettem, csak ott találtam elég nagyot, amikor a fiam kinőtte a bébikádat. a színes pelusuk is jó, bár a rossmannos jobban bevált nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!