Szegeden hol lehet venni Espiro Vector babakocsikat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 09:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem azt csak nagyobb babaáruházakban lehet venni.. Egyébként jobban jársz, ha netről rendelsz(sokszor olcsóbban hozzá lehet jutni)... Persze nem árt előtte kipróbálni, hogy milyen is a járgány. Én pl úgy csináltam, h bementem a brendonba, megnézegettem a kocsikat, kipróbálgattam, tologattam, meg minden, utána pedig hazamentem, és neten megrendeltem sokkal olcsóbban, egy másik üzletből.. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy neten nem lehet beszerezni azt a színt ami nekem kellene.Azért gondoltam,hogy hátha szegeden kapnék!
2011. márc. 10. 13:26
3/4 anonim válasza:
Szia!
Mi Espiro termékeket forgalmazunk, sajnos most még az importőr sem tud Vectort szerezni. Kb. májusban jönnek a 2011-es új színek. Webáruházat üzemeltetünk, szegedi székhellyel, ahogy lesz Vector, mi is kapunk és meg is lehet nézni személyesen. Most is van itthon jópár Espiro babakocsink készleten, szívesen megmutatom.
Ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan.
Üdvözlettel:
Emőke
Babakuckó Online bababolt
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ,a napokban beszéltünk,feliratkoztam a hírlevélre is!
2011. márc. 22. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!