Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok babakocsikat?

Ajánlanátok babakocsikat?

Figyelt kérdés

Kedves tapasztalt anyukák! Jól jönne pár tipp, esetleg linkkel együtt, mert eléggé el vagyok veszve ebben a világban :) Ami fontos lenne, az az, hogy bolygó kerekes legyen( legalábbis elől) , többfunkciós, fordítható kormány is hasznos lenne, a súlya annyira nem fontos, kertes házban, kisvárosban lakunk, annyit nem kell emelgetni... mostanában mindenütt a 3 kerekű divatbabakocsikat látom, nekem nem annyira tetszenek, inkább praktikus legyen, ne divatos , és persze árban se 150.000-nél kezdődjön!

Nagyon köszönöm!

19 hetes kismami

2011. jan. 31. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekünk Baby Point V3 babakocsink van. Én nagyon szeretem. Elől bolygókerekes, de lehet fixálni is, könnyen irányítható. Súlya pontosan nem tudom mennyi, nem nagyon könnyű, de nem is olyan nehéz. 4 kerekű, a háromkerekűt én sem szeretem, nem tetszik.

Amúgy ez hasonlít a Pierre Cardin PS682-höz. Az sem lehet rossz, bár azt hiszem az drágább. Mi amúgy használtan vettük, feleárban.

[link]

2011. jan. 31. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Tök kényelmes, rááll az ember kezére. Könnyű tolni, mozogni, kanyarodni vele. Elöl bolygó kereke van, de fixálható is.

És az ára is elég jó szerintem.

2011. jan. 31. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Én ezt vettem meg és imádom! Csak ajánlani tudom neked.

[link]

De ezen az oldalon, ebben az üzletben nagyon jó dolgokat találhatsz. Én mindent itt vettem meg. MINDENT! Első babánkat várjuk. Még ajándékot is kaptunk, egy nagyon szuper plédet.

38 hetes kismama

2011. jan. 31. 16:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Érdekes, hogy mindhárman hasonlót ajánlotok, egybként ez a típus tetszik is! - az első válaszoló álltal ajánlottat sokat látom utcán is , a második válaszolónak a színei nagyon tetszenek, a harmadik pedig a legolcsóbb eddig... :) Szerinem ilyen típus lesz, ráadásul még a "kormány" rész is egybe van, nem két fogantyús, ez is tetszik bennük.

2011. jan. 31. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt az utolsót én is néztem, de nem tetszett. Nehéz volt billenteni, és a sport rész közel nem fektethető, a mózes meg nagyon maximum 5-6 hóig jó. (de ez majdnem minden ilyen típusura vonatkozik)

Ezért nekem olyan tetszik, ami a fekvőből egyből ülőre állítható, ugyanis az én babám szeretett 3-4 hósan is nézelődni, ha nem aludt, picit ültetve, viszont ez mózessel nem kivitelezhető, ha meg átváltasz a sport részre, abban nem túl kényelmesen alszik, ha elalszik.

Ha teheted, nézd meg élőben a Bergon 2dx dimensiont, nyárra szellőztethető, télre meg ki sem látszik a baba belőle, új állapotban 50 körül van. Hatalmas belsőtér a babának, és most már sztép színekben kapható. Ha ennél "szebbet"szeretnél, akkor tudom ajánlani a Bergon Q12-t, én ebből sem a merev mózeseset venném, hanem az olcsóbbat. Ott is kialakítható a mózes rész, de ha akarod, picit ültetheted is.

Ha ilyen 3 az 1-bent választod, akkor arra figyelj, hogy a sport része is jó, fektethető, tágas legyen, pl giraffe club 618. (itt teljesen fektethető a sport, mindennel együtt kb 80. Viszont a pierre cardin ilyesmi babakocsijánál a sport rész nekem nagy csalódás volt, keskeny, nem hiszem, hogy a babának tetszene.

Ezeket csak azért írom, mert mi először kaptunk egy nagy, de régi, nehezen kezelhető babakocsit, mi után vettem egy gracot, ami nekem tökéletes volt, de a gyereknek... Aztán vettünk egy rendes sportot, ott már az ő kényelmére mentünk... :)

De most új baba jön, kell egy fekvő is. Most vagyunk túl a babakocsi parán :) , nekünk a bergon 2dx-re esett a választás, sporttá is alakítható. :)

Bocsi, picit hosszú lett. :)

2011. jan. 31. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is a 3-kal szemezgetek és én is ebben a boltban szeretnék megvenni mindent!!!Ide egyébként mindenki mehet vásárolni nem csak kereskedők?magán személyek is?Mindenük van ami az oldalon van?Én Kecskemétről mennék fel vásárolni!!Kedves 3.dik ha válaszolnál nagyon megköszönném!!köszi!!
2011. jan. 31. 20:16
 7/12 A kérdező kommentje:

kedves 19.14! Nagyon köszönöm a részletes információkat, és kifejezetten örülök a hosszú leírásnak :) ! Megkerestem a babakocsit, háááát NAGYON TETSZIK!!! , különösan azért, mert nem igazán tartom fontosnak a mózeskosaras részt, és árban is nagyon kedvező! Mindenképp megnézem élőben, felkeltette az érdeklődésem nagyon! Igazából azt sem bánnám, ha bébihordozó sem tartozna hozzá, ugyanis az kapunk, de ahogy észrevettem a legtöbb babakocsihoz már alap alkatrész...

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek!

2011. jan. 31. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi is a Bippa Kft.-nél vettünk meg mindent. Mondjuk mi ajándékot nem kaptunk, de még így is megérte ott megvenni a cuccokat. Egész nap a neten lógtam, összehasonlítottam minden terméket, minden boltot.

Ott a legolcsóbb a matrac, a textilpelenka, a pelenkázólap, a plédek. Babakocsit is ott néztünk, mert jók, van választék, és olcsó, de aztán apának egy másik tetszett meg, és inkább azt vettük.

A bolt nem túl nagy, viszont nagy a választék. Ha valami nincs raktáron, azt megrendelik. Magánszemélyek is vásárolhatnak ott. Ha a neten megrendeled a dolgokat, összeállítják a cuccost, kiküldik, vagy feljössz érte és átveszed személyesen. Már 2 éve sógornőm babájának is itt vásároltunk be mindent. Állítom, hogy az egyik legolcsóbb bababolt.

(Nem mintha fizetnének érte, hogy reklámozzam. :D )

2011. jan. 31. 21:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát ma megint elnézelődtem a Bippa Kft oldalán, és furcsa, de a legolcsóbb babakocsi ( Pierre Cardi) nőtt most nagyon a szívemhez, pont olyan, amire én gondoltam (mózeskosár nem kell, bébihordozót kapunk) , és a színei is jók... most nagyon rákattantam, mindenképp megnézem élőben is :)
2011. febr. 1. 08:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a hosszú író vagyok :)

Nekünk régen pierre cardin volt, az volt az a rossz súlypontú.

De mindenképpen nézd meg, próbáld ki, hogy ha tfordítod a tolókart, akkor hogy billen. MOst is láttam egy pierre-t, 38-ért, hordozó nélkül, teljesen jó volt, már a súlypont is megoldva látszik, és mózeskarfát is tettek rá. :) De a bergon 2dx-nél az a szellőző háló annyira tetszik, hogy ezért fizettem volna ki plussz 10-et. Hordozót egyikhez sem kellett venni. :)

Nekem kifejezetten az a véleményem, hogy ha ilyen mózesessé alakítható a sport rész, az a legjobb. Hauckban is van ilyen, elég olcsó, de élőben elég macerásnak tűntek a dolgok, ezért vetettük el.

Ha kérdésed van, írj csak, második gyerek, sokadik kocsi. :)

2011. febr. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!